Det frække 2. september 2009

Grace Nyrén: Smækker søster

Selv om du nyder at se Njogu Demba-Nyrén trylle for OB i Superligaen, er lillesøster nok også et kig værd
Af af
Smukke Grace er lillesøster til fodboldspilleren Njogu Demba-Nyrén
Smukke Grace er lillesøster til fodboldspilleren Njogu Demba-Nyrén
Foto: Manni Bach/All Over

Det er nok ikke nemt at afgøre praleretten i familien Nýrén. Storebror Njogu Demba-Nyrén er en af Superligaens store profiler som angriber i fynske OB, mens lillesøster Grace er en af de flotteste modeller i kongeriget.

23 år, 165 centimeter og 52 perfekte kilo med masser af personlighed under det besværlige, krøllede hår, som hun selv udtrykker det.

Grace kan takke en gambiansk mor og en svensk far for sit eksotiske udseende, men selv om hun er født i Sverige, føler hun sig rigtig godt hjemme i Danmark, hvor hun bor og arbejder som model for dreammodels.dk.

- I begyndelsen var det da lidt grænseoverskridende. Det sværeste var, da mine forældre skulle vide, hvad deres kære pige rendte rundt og lavede, griner Grace, som selv er stolt af sine modelbilleder.

- Min mor syntes også, at billederne var rigtig flotte og er meget stolt. Min far er ikke helt så begejstret. Han er jo "daddy" og mener ikke, jeg behøver at være så letpåklædt, smiler Grace, som nu nok vækker begejstring i omklædningsrummet på Fiona Park i den fynske hovedstad.

Har man ikke adgang der, kan Graces liv også følges på lifeofsarah.dk.

Grace hylder princippet "If you've got it, flaunt it!", der vel kan oversættes nogenlunde frit til: Vis, hvad du har. Grace er stolt af sine afrikanske aner og var med i miss Afrika DK 2007. Hun taler adskillige sprog og elsker at fjolle og gøre folk glade. Og så beskriver hun sig selv som lidt af en vildkat ...

Tryk på billedet for at se flere billeder af Grace i galleriet.

Sponsoreret indhold