Det frække8. februar 2021

Gør valentinsdag lidt sjovere med en fræk gave til din partner

Bliv klar til valentinsdag med frækt sexlegetøj til dig og din partner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fraek_valentinsdag_-_topbillede.jpg

Hvis du igen i år går og bøvler med at finde den helt rette valentinsgave til din partner, findes der en let og fræk løsning på problemet. I stedet for at købe den klassiske æske chokolade eller et armbånd, kan du være lidt kreativ og finde noget frækt sexlegetøj.

Sexlegtøj er den perfekte gave på valentinsdag, fordi du og din partner kan nyde godt af det sammen. Det vil uden tvivl være med til at spice dagen lidt op og bringe jer tættere sammen på den mest intime måde muligt.

Valentinsdag ender ofte med at gå op i pladderromantik, hvilket kan føles en smule forceret og uægte. Selvom romantik kan være godt nok, er det også vigtigt, at det ikke tager overhånd, og at I kommer hinanden nær på andre og mere intime måder.

Derfor har vi sammen med Sinful fundet frem til noget sexlegetøj, som kan være med til at gøre valentinsdag til noget helt specielt.

Sinful Turn Her On Sexlegetøj Boks

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_turn_her_on_sexlegetoej_boks.jpg

Med denne sexlegetøjspakke fra Sinful kan du tænde din partner med en hed omgang forspil. Boksen indeholder blandt andet en lækker mandel massageolie, et satin blindfold og en bullet vibrator. Det er alt, hvad du behøver for at skabe den helt rette stemning i sengen.

Tænd din partner med frækt forspil

Sinful Curvy Double Pleasure Magic Wand

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_curvy_double_pleasure_magic_wand.jpg

Denne Magic Wand fra Sinful er ikke kun god til en omgang kropsmassage, men kan også bruges omkring de mere intime områder. De kraftige vibrationer kan sørge for enhver kvindelig orgasme af topkarakter. I kan sammen bruge vibratoren til lidt frækt for- eller efterspil, hvis der virkelig skal skrues op for temperaturen i soveværelset.

2-i-1 Magic Wand til en hed oplevelse

Dig og Mig Erotisk Spil

https://imgix.seoghoer.dk/dig_og_mig_erotisk_spil.jpg

“Dig og Mig” er en dansk udgave af det erotiske spil “You and Me”. Det er en både sjov og spændende måde at udfordre hinanden seksuelt på. Det er en god idé at finde noget glidecreme og legetøj frem inden i går i gang, da det uden tvivl bliver en hed omgang.

Udfordr hinanden seksuelt med “Dig og Mig” spillet

Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_opladelig_fjernbetjent_trusse_vibrator.jpg

Denne lille trusse vibrator er perfekt til en valentinsdate, hvor du og din partner har lyst til at være lidt udfordrende. Den sættes ned i kvindens trusse, og herfra kan vibrationerne styres med en fjernbetjening. Det er oplagt at eksperimentere lidt med noget leg på offentlig grund, hvor den ene part kan styre fjernbetjeningen, mens den anden nyder godt af vibrationerne.

Udforsk hemmeligt forspil i offentligheden

Sponsoreret indhold