Gør dit sexliv frækkere med ti ting du har derhjemme

Foto: All Over

  1. Olivenolie. Det er ikke blot sundt at indtage, men også et fremragende glidemiddel, hvis du ikke lige har lyst til at stå nede på apoteket og fortælle alle, at du har planer om at have analsex eller lider af tørhed i skeden. Vær dog opmærksom på, at olie kan virke nedbrydende på kondomer. Og pas så lige på med at sætte flasken ud i køkkenet igen …

Du kan også bestille glidecreme i en let og diskret pakke fra Sinful.dk

  1. Eltandbørste. Bare tænk på den som en vibrator, og så er det om at få fantasien i gang. Brug eventuelt andre dele end børstehovedet …
  2. Ammepude. Har du haft små børn for nylig. Så er der ingen grund til at smide ammepuden ud. Den kan bruges til at gøre et væld af positioner endnu bedre og mere behagelige. Læg den for eksempel under lænden og læg benene på hans skuldre. Du får aldrig lyst til at lave andet.
  3. Slips. Der er sandsynligvis langt imellem hans flotte slips. Brug i stedet de gamle til noget sjovt – som for eksempel bindelege. Silke føles godt og nænsomt på huden, og du kan lege 50 Shades of Grey.
  4. Sovemaske. Måske har du engang fået udleveret en sådan i flyet. Men der er masser af sjove ting, den kan bruges til, som ikke bør foregå ti kilometer over jordens overflade. Lad ham give dig den på - eventuelt efter at have bundet dig med slipsene.

Har du ikke været ude at flyve for nylig, så køb et blindfold her

  1. Eksfolieringsmaskinen. Den får ikke blot din hud til at se smukkere ud, den kan også være en fræk vibrator in spe. Og måske endda mere end det. Husk dog at beholde hætten på, ellers kan det blive en smertefuld affære.
  2. Gulerod. I princippet kan de fleste grøntsager eller frugter med den rette facon bruges. Men uanset om du tænker agurk, banan, squash eller kirsebær som kærlighedskugler, så skal du være opmærksom på, at du risikerer infektioner, når du benytter orgasmiske fremmedlegemer i eller på dine intime dele.

Ellers vær på den sikre side med en lækker dildo

  1. Stearinlys. Tænd dem op dryp nænsomt stearin over din elskers krop. De små brændende stik virker pirrende og vækker huden op.
  2. Isterninger. Husker du ’9 ½ uge’ med Kim Basinger og Mickey Rourke? Du kan enten pirre brystvorterne med de kolde terninger, eller du kan tage først isterninger og siden ham i munden til hans store nydelse.
  3. Barberskraberen. Lad i stedet ham intimbarbere dig og gør det ekstra intimt. Det kræver naturligvis, at du tør stole på ham, og at han har en sidder hånd. Alternativet er ikke rart at tænke på.

Køb den rette skum til barberingen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close