Det frække14. april 2016

Godt nyt: Ingen er for lækker til dig

Du behøver ikke at droppe tanken om at score den lækre supermodel
https://imgix.seoghoer.dk/files/pics/seoghoer-dot-dk/189/11610/original-128999-agdal-6-aop-galleri.jpg
 (Foto: All Over)

Hvordan ser du ud? Er du pæn? Rigtigt lækker? Eller bare sådan lidt mere leverpostej?

Det er ikke altafgørende i forhold til at score ham eller hende, der får forbipasserende til at dreje hovedet af led. For forskere har nu fundet ud af, at man aldrig skal betragte nogen som ’uden for udseendemæssig rækkevidde’.

Se udvalget af sjove sexspil på sexshop.dk

For det afgørende spørgsmål er ikke, hvordan du ser ud i forhold til drømmefyren – eller –pigen. Det afgørende aspekt er tid.

Savner du en orgasme? Sinful.dk hjælper dig på vej

Videnskabsfolkene ved University of Texas og Northwestern University fandt nemlig ud af, at jo længere tid du har kendt en person, desto større chance har du hos dem. Det betyder ligeledes, at det ikke nødvendigvis er et problem at være i den såkaldte ’vennezone’.

- Hvis du prøver på en overscoring (ud fra udseende), så er der større chance for succes, hvis du kender vedkommende gennem noget tid, end hvis du rykker på det med det samme, lyder det fra Lucy L. Hunt, der er leder af Department of Human Development and Family Sciences ved universitetet.

Få bedre sex med sinful.dk

Men hun understreger, at det stadig ikke er nogen idiotsikker plan. For der er jo lige en ting mere at tage i betragtning.

- At lære en person at kende over tid kan enten forbedre personens indtryk af dig – eller forværre det, siger hun til Huffington Post.

Vi noterer os i hvert fald ud fra en række af de daglige historier vi bringer til dig her på SH.dk, at der må gå en række par rundt derude, der har kendt hinanden i VIRKELIG lang tid. Ingen nævnt. Ingen glemt.

Skab ekstra liv i parforholdet med frække produkter fra sexshop.dk

Sponsoreret indhold