Det frække27. marts 2016

Glidecreme – hvad skal det til for?

Hvad skal glidecremen egentlig gøre godt for, og hvorfor så mange forskellige slags? Få svarene på alle dine spørgsmål her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/glidecreme.jpg
 (Foto: All Over Press)

Glidecreme er ikke kun til ældre kvinder eller til brug ved analsex.

Hør Bitten fra Sexshop.dk fortælle om de mange fantastiske ting glidecremer i videoen herunder og læs mere om glidecreme efter videoen.

Glidecreme til forskellige formål
Det er korrekt at der findes mange forskellige slags glidecremer. Det gør der fordi de hver især er udviklet til at dække forskellige behov. Derfor bør du heller ikke erstatte glidecremen med babyolie, madolie, vaseline eller lignende – ingen af disse smøremidler er udviklet til at bruge til noget som helst der har med sex at gøre.

Lad mig én gang for alle slå fast at madolie er til maden, babyolie til babyen og vaseline er beregnet til at danne et beskyttende lag der ligger uden på huden for at bevare hudens naturlige fugtighed – ikke for at skabe fugtighed.

Find glidecreme til alle formål på Sexshop.dk

Vandbaseret, silikonebaseret eller oliebaseret glidecreme
Det kan være lidt svært at skøjte rundt i al den glidecreme. Og jeg kan love dig for at det er ikke ligegyldigt hvilken slags glidecreme du vælger. Det kan få fatale følger. Er du i tvivl, så brug vandbaseret glidecreme, det skader aldrig. Til gengæld kan det være lidt mindre drøjt end andre glidecremer, da det er vandopløseligt og absorberes af huden.

Silikonebaseret glidecreme kan ødelægge dit sexlegetøj hvis legetøjet er fremstillet af silikone – så irriterende. Den kan også gøre nogle kondomer skrøbelige så de lettere brister.

Oliebaseret glidecreme kan også anvendes som massageolie, men kan opløse kondomer af latex, som de fleste kondomer er lavet af. Det kan blive dyrt på den lange bane – ikke alene i kondomer.

Selvom du ikke føler ubehag ved penetrering analt eller vaginalt kan det være en god idé at bruge glidecreme alligevel, både fordi det er mere behageligt når det hele foregår friktionsfrit, men også fordi du kan undgå ømhed og rifter og at kondomet sprænger på grund af gnidningsmodstanden.

Læs mere om glidecremer og hvordan og hvornår du skal brug hvad.

Til anal brug
Du kan sagtens bruge en almindelig glidecreme til analsex, men du kan også få en decideret anal glidecreme. Det er en glidecreme der er udviklet specielt til analsex. Den har ekstra god smøreevne og i nogle tilfælde har den også bedøvende eller afslappende effekt.

Find de forskellige slags her

Glidecreme med duft og smag
Du kan også få glidecremer med smag og glidecremer med duft. Det giver lidt sig selv hvorfor. Dog bør du aldrig bruge en glidecreme med parfume på dine intime dele. Det kan udtørre kønsdele og slimhinder og skabe irritationer og ubehag.

Glidecremer med effekt
Til gengæld kan jeg klart anbefale glidecreme med kølende eller varmende effekt. Det giver en helt speciel, prikkende og pirrende fornemmelse. Det er svært vanedannende.

Find en glidecreme med varmende effekt eller en glidecreme med kølende effekt på Sexshop.dk.

Så for at vende tilbage til det indledende spørgsmål: Nej, glidecreme er ikke noget der kun er skabt til mersalg, det er specielt udviklet til at højne din seksuelle oplevelse. Nå, jeg smutter!

Sponsoreret indhold