Det frække 23. juli 2016

Giv et blowjob og tab dig

Endnu en god grund til at give masser af oralsex - og at have sex i det hele taget
Foto: All Over

Man siger, at sex slanker. Og det er helt korrekt, forudsat at man derved forbrænder flere kalorier, end man indtager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men hvor mange kalorier kan du egentlig forvente at fyre af på henholdsvis at kysse, at dyrke oralsex eller decideret penetration?

Det har sundhedseksperter på den britiske avis Daily Star kigget på, og resultatet er tydeligt. Du skal ganske enkelt have masser af sex. Det er godt for både dit helbred, dit forhold, dit psykiske velbefindende og din livvidde. Og så er det jo ikke det værste, man kan foretage sig, mens man bliver stadig sundere.

Sådan ser regnestykket ud for en kvinde på 66 kilo.

1. At give oralsex:
Det kan forbrænde 100 kalorier per halve time at give et blowjob (eller oralsex i det hele taget). Det svarer til 35 minutters gang eller et hårdt kvarter i centerets romaskine.

Det anbefales i øvrigt at supplere med armbøjninger eller hundestilling, hvor du bøjer dig op og ned. Derved kan du forbrænde mellem 35 og 71 ekstra kalorier. Omregnet til indtag skal du give normal oralsex i tre kvarter for at forbrænde en cola, mens en Big Mac kræver 2 timer og 40 minutter med sjoveren i munden. Så tænk dig godt om, før du siger ja til tømmermændssex.

Bliv glat og klar til oralsex

[node:aller-related-content]

2. Sex
Det afhænger naturligvis af positioner og intensitet, men som udgangspunkt forbrænder du 144 kalorier per halve time ved almindelig sex. Det svarer til en løbetur på 20 minutter.

Det anbefales pigen at ride manden, hvis altså hun samtidig vil være fit. Det giver foruden styrke i lægge og lår ekstra bonus, hvis du presser benene ind i mandens sider. Det er nemlig ren core-træning.

Den stilling forbrænder 207 kalorier på en halv time.

Kvinder, der opnår orgasme i løbet af sex, forbrænder i øvrigt flere kalorier end dem, der ikke gør.

Få orgasme med en lækker Rabbit-vibrator

3. At kysse
Det virker slet ikke anstrengende. Bare dejligt. Men faktisk er det tillige slankende at kysse. Og kan I snave i en halv time, så ryger der 70 kalorier. Følges der samtidig op med petting, så det bliver et forspil, er der yderligere 20 kalorier at hente.

Sponsoreret indhold