Det frække5. april 2016

Fremhæv dine fordele og pynt din bagdel

Det kan være en super fræk finesse at have lidt bling-bling på bagdelen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/numse_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Vi kvinder hører tit at vi skal fremhæve vores gode sider. Men når det drejer sig om sex, kan det ikke undgås at vi nogle gange kommer i mindre flatterende vinkler. F.eks. er der ikke meget smukt over et rumpehul, men det er der heldigvis råd for. Forestil dig hans overraskelse og ophidselse når du har pyntet dit bagerste hul for hans skyld – og din egen, for samtidig med får du pirrende, anal stimulation.

Her viser Bitten et udvalg af Sexshop.dk’s smykker til bagenden.

Når enden er god
Vi taler om et smykke hvor størstedelen sidder i det skjulte – nemlig i din anus – og kun en lille, men flot og funklende ”diamant”, ”rubin” eller anden ”ædelsten” er synlig. Et smykke med en plug i den anden ende.

Fra Fetishc Fantasy kan du få dette guldbelagte” anussmykke.

Disse plugs med udsmykning har en form der gør at du kan have pluggen oppe i længere tid ad gangen – ja, endda gå rundt med den. Og du kan naturligvis også have samleje mens den sidder i din anus – ellers var udsmykningsdelen ligesom lidt omsonst – og hvis ikke det er en oplevelse du har haft tidligere, så skylder du dig selv den stimulerende fornøjelse.

På Sexshop.dk kan du finde en pyntende plug til nybegynderen.

[node:aller-related-content]

Sat op til lir
Men det ender ikke her. En anden fordel ved dette smykke er at der ikke skal laves huller, pierces eller skydes noget ind i nogen af dine legemsdele – altså bortset fra når du skyder pluggen op i dit hul. Ingen tur til piercer, ingen ubehagelige gener efterfølgende eller noget der skal lplejes og passes.

Bare op med den, og så er du klædt på til jeres festiligheder i dobbeltsengen eller hvor I nu måtte befinde jer.

Begyndelsen til enden
Er du ikke så erfaren – eller måske slet ikke – med anal pirring og penetration, så er et anussmykke en god måde at komme i gang med analsex på hvis du vælger én af de små plugs.

Vil du vide mere om hvordan du kommer godt i gang med analsex, så læs Sexshop.dk’s store guide til analsex.

Man kan jo så også sige at så længe du har pluggen i, signalerer du, at i det hul er der optaget, og hvem ved, måske når du er blevet lidt mere erfaren bliver der plads til noget større.

Sponsoreret indhold