Det frække
13. februar 2016

Annonce: Frække valentinsgaver til ham

Vil du gå all-in på valentinsdag? Hvorfor så ikke give ham en gave med en erotisk bagtanke? Det kommer jo også dig til glæde når den romantiske valentinsdag lakker mod enden
SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2_0.jpg
 (Foto: Sexshop.dk)

Det er meget nemmere at være mand. For os kvinder er der jo masser han kan købe til. Det er straks meget værre når vi skal købe gaver til ham. For alt det han synes, er spændende og interessant, er oftest noget, vi ikke rigtig har nogen ide om hvad er eller helt forstår hvorfor kan være så fedt at eje – men sådan har mænd det måske også med smykker.

Så hvorfor dog ikke være egoist og købe noget til ham du selv kan få glæde af – på den frække måde. Det har Bitten fra Sexshop et par god ideer til som du kan se i videoen og læse mere om her på siden. Se videoen herunder:

Bitten fra Sexshop.dk viser her de tre valentinsgaveideer hun har fundet til ham.

Et slips kan bruges til andet end en pæn skjorte
Har du set eller læst Fifty Shades of Grey ved du jo godt at et slips kan bruges til meget andet end en pæn skjorte. Mr. Greys flotte sølvslips var jo den første rekvisit han brugte på Anastasia Steel da de indledte deres hede BDSM-forhold.

https://imgix.seoghoer.dk/grey_slips.jpg
 (Foto: Sexshop.dk)


Køb Mr. Greys sølvgrå slips til ham, og se hvad der sker! (Foto: Sexshop.dk)

Hvorfor ikke give kærestens indre Mr. Grey et fur med at give ham et nøjagtig replika af det selvsamme slips til valentinsdag? Det er perfekt til lidt fræk bondage efter valentinsmiddagen – og så er det tilmed skånsomt mod huden så du ikke får nogle afslørende mærker du skal forklare over for kollegaerne på arbejdet dagen efter.

Nå ja, det kræver selvfølgelig at du har sørget for at han har set filmen eller kender til bøgerne. Ellers bliver han nok skuffet. Fatter han ikke hentydningen, så forbyd ham i det mindste at tage slipset på når han skal på arbejde. Ellers aner du jo ikke hvordan det udarter sig når kvinderne på hans arbejde ser hvad han har på.

Bliv mere inspireret af den sexede kvindebedårer fra "Fifty Shades of Grey"

Tænd op under ham med et spil
Skal du for alvor spille op til ham, så giv ham et brætspil. Spillet Monogamy lægger op til at han skal have en hed affære med sin partner – og det er jo dig.

https://imgix.seoghoer.dk/monogamy-erotisk-spil_0.jpg
 (Foto: Sexshop.dk)


Med dette brætspil kan I sætte fut i forspillet til en fræk afslutning på Valentins dag (Foto: Sexshop.dk)

Spillet kan jo passende sættes på bordet efter den romantiske valentinsmiddag. Der er belysningen allerede dæmpet, og stearinlysene er tændt, vinen er på bordet, og stemningen er god.

Den bliver bedre allerede efter de første par ryk – med brikkerne i spillet, altså – og den bliver bedre for hvert nyt træk. Hver gang bliver du og din udkårne nemlig udsat for nogle frække og sjove udfordringer der kun har et formål … nemlig at lægge bunden for at den vindende part skal udleve en af spillets 50 frække fantasier.

Bliv klogere på din partners sexfantasier med frække spil - og afprøv måske nogle af dem?

Så lige meget om du taber eller vinder spillet – så vinder du.

Næhhh, et par manchetknapper
Den sidste gave Bitten har udvalgt er ganske vist lidt dyrere, men til gengæld får han – og du – noget for pengene.

Når han pakker gaven ud og åbner for æsken, vil hans første tanke sikkert være "Næhh, et par manchetknapper". Så store bliver hans øjne sikkert når han flapper manchetknapperne til side og kigger ned i bunden af æsken.

Find frække gaver til forkælelse af manden på Sexshop.dk

https://imgix.seoghoer.dk/lelo-pino-sort-boks.jpg
 (Foto: Sexshop.dk)Ved første øjekast tror han at han har fået en gaveæske med manchetknapper (Foto: Sexshop.dk)

For der ligger en pengeklips og – tadahhh – en LELO Pino Penisring. Det er nok noget nær den mest intelligente penisring der findes på markedet. Den er udstyret med 10 forskellige vibrationsmønster og trinløs hastighed. Og så er den designet så snedigt at den også kan stimulere til klitoris når han har den på.

Åh ja, det skal nok blive en dejlig valentinsaften hvis du vælger en af Bittens forslag til din udkårne – hvis du tør!