Fræk SE og HØR-pige blevet single

Mette foldede sig senest ud i SE og HØR i januar.

Mette foldede sig senest ud i SE og HØR i januar.

Foto: All Over PressDen frække SE og HØR-pige, Mette Munkø, der senest optrådte splitternøgen i SE og HØR i januar i år, er blevet single, oplyser hun på Facebook.

LÆS OGSÅ: Mette Munkø som SE og HØR-pige i januar

Nøgenmodellen kom i fokus uden for SE og HØR's spalter for nylig, da Peter Asschenfeldt på Café Victor i det indre København som en kompliment sendte en flaske champagne over til Mette Munkø og hendes veninders bord på den fashionable café.

Hun fortæller om bruddet med kæresten på sin Facebookprofil, hvor det fremgår, at hun er i Litauen for at få lavet en brystoperation.

LÆS OGSÅ: Galleri med Mette

- Han smed mig ud midt under eksamenslæsningen og hvad han laver eller mener om operationen, kan jeg ikke tage mig af, skriver Mette Munkø til en af sine Facebookvenner, der ikke kender til det afbrudte parforhold.


26-årige Mette er single, efter at kæresten angiveligt smed hende ud under eksamenslæsningen. (Foto: All Over Press)

Kæresten skulle tilsyneladende have været med til Litauen.

LÆS OGSÅ: Se flere flotte piger her

- Han valgte allerede, da vi var kærester, at han ikke behøvede at tage med mig, for jeg havde jo en fremmed journalist med til Litauen. Den mangel på støtte kunne jeg ikke leve med, skriver Mette Munkø.

Hun er 26 år og fra Ringsted, og når hun ikke stiller op til letpåklædte billeder læser hun jura på Københavns Universitet.

Skal du score Mette, er det nødvendigt at du er intelligent, er charmerende og har gode manerer - ellers har du ikke en chance, fremgår det af Mettes optræden i SE og HØR i januar.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close