Fræk frisure i fremgang

Foto: MEGA

For nogle år tilbage foretog vi en undersøgelse blandt SE og HØRs kvindelige læsere.

Heri fremgik det, at den allermest populære 'frisure' forneden var det helt glatte look. Det var efterfulgt af det præcis samme allernederst, men med en fræk lille stribe foroven. Altså det, der også er kendt som den såkaldte 'landing strip' eller 'landingsbane'.

Men hvis en nylig britisk undersøgelse ellers står til troende, så er billedet på vej til at vende.

Få den perfekte stribe med Ladyshape bikini shaping tool

Her fortæller vokseksperten Cynthi Chua fra Ministry of Vaxing, at størstedelen af de kvindelige klienter nu ikke længere vil være 100 procent glatte.

- Den mest populære bikinivoks er stadig en brazilian. Men vi oplever, at stadig flere kvinder beder os om at efterlade hår foroven i stedet for det hele, som man forbinder med en 'Hollywood'-voksbehandling.

- Kvinder vil stadig fjerne alt hår fra kønslæberne og revnen, da det føles glattere, giver mere seksuel aktivitet og er mere hygiejnisk, siger voksbehandleren til avisen Daily Star.

Køb en Ultimate Personal Shaver til kvinder - perfekt til de intime områder

Også den noget kraftigere behåring foroven er angiveligt på vej tilbage i flere kredse som en modreaktion på det helt glatte look, der har præget kvindebilledet i en årrække. Det ser blandt andet i stigende grad i pornoindustrien, der har været afgørende for intimbarberingens popularitet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close