Det frække10. december 2016

Forskning: Sådan holder mænd længere i sengen

Der er tre trin til længere og bedre sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_sex_sinful.jpg
 Foto: Sinful.dk

De fleste mænd elsker at tilfredsstille deres partner. Og det samme gælder den anden vej rundt.

Men hvor kvinder ikke behøver at stoppe efter klimaks, er der nogle naturlige årsager til, at mænd er.

Derfor kan det være en fordel at se nærmere på, hvordan du som mand kan komme til at holde længere i sengen.

I samarbejde med Danmarks største sexlegetøj shop Sinful.dk, giver vi her en række nemme råd som får mænd til at holde længere.

3 tricks til mere udholdenhed

1. Selvkontrol

Som mand er du nødt til at trække nydelsen lidt i langdrag, hvis du gerne vil holde længere.

Dr. Debby Herbenick, der er sexforsker ved Indiana University i USA, forklarer, at det handler om at øve ”Start-stop” teknikker

Her handler det om at opbygge ophidselsen til du er lige ved at nå klimaks, stoppe op, og derefter holde igen i 5-10 sekunder - og så gøre det samme et par gange til.
Her er produkter som Tenga Fliphole og Fleshlight de bedste produkter du kan bruge til at øve dig, da de giver en ultra realistisk følelse af at have sex.

2. Skift fokus

Meget af vores sexliv foregår mellem ørene og i vores tanker. Og måske du oplever, som mand, at du tænker for meget over, om du nu også kan holde og hvornår orgasmen indtræder.

Ifølge Ejaculationfreedom.com, skal du ikke kun praktisere ”Start-stop” teknikker, men også dine tanker omkring din udholdenhed.

Skift derfor fokus væk fra orgasmen, og dig selv, og over på din partner. Det kan du gøre ved at bruge et langt forspil, hvor du rører din partner over hele kroppen.

Brug en ”Luksus Massage Olie” fra Joan Ørting, som netop er udviklet til at bruge under en intim og forførende massage. Joan Ørting beskriver selv massageolien som:

”En magisk og fortryllende oplevelse for kroppen”.

[node:aller-related-content]

3. Få hjælp udefra

Der findes flere måder at holde længere på, og en af de bedste metoder er ved at benytte en delay glidecreme.

Det giver en mild bedøvende effekt på mandens penis, hvilket får ham til at holde længere. Samtidig går det ikke udover hverken nydelse eller oplevelsen.

Du kan se den mest solgte dealy glidecreme her.

Produktet findes også som en ”delay spray” som manden kan sprøjte på sin penis inden sex, og dermed holde betydeligt længere i sengen. Se sprayen her.

Sponsoreret indhold