Det frække16. januar 2017

Forbudt: Sådan udlever I den forbudte fantasi

Miss Vanilla fortæller om en af de mest forbudte fantasier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/smerte_0.jpg
 Foto: Sinful.dk

OBS! Miss Grey går IKKE ind for voldtægt. SLET IKKE. Dette indlæg er skrevet med fokus på den seksuelle fantasi omkring en lignende handling imellem to personer, som kender hinanden. Husk derfor på, at dette indlæg INTET at gøre har med en ægte voldtægt. Det tager vi afstand fra – og det samme gør Miss Vanilla.

Kære Læsere!

Sidste tirsdag udgav jeg et indlæg som omhandlede det at udleve sin drøm om en trekant, og indlægget var også et introindlæg i forhold til, hvordan du snakker med din kæreste om dine seksuelle drømme.

Er du ikke vandt til at snakke om disse ting med din kæreste, så vil jeg råde dig til at smutte ind og læse indlægget først. Hvis dig og din kæreste, bolleven eller hygge kammerat til gengæld er klar på det hele, så er næste afsnit måske noget for dig, hvis du gemmer på denne beskidte lille fantasi.

LÆS MANGE FLERE FRÆKKE HISTORIER FRA MISS VANILLA HER

Den mest almindelige fantasi

Drømme eller fantasier om voldtægt er en af de mest almindelige fantasier, man kan have – og med dette menes, at utroligt mange af os går rundt med den. Egentligt så er det jo ikke fordi vi går rundt og ønsker at blive voldtaget af en vidt fremmed person – det er jo ikke det, som det handler om. For mange kvinder handler det om dominans, eller forestillingen om, at en anden mand har så utroligt meget lyst til dig, at han bare have dig. Og for helt andre handler fantasien sikkert om noget helt andet.

Spar op til 70 procent på sexlegetøj

De fleste af os har det fint med at udleve fantasien i vores hoveder med yndlingsvibratoren mellem benene og bartenderen fra igår – men ønsker du at opleve det fysisk og under sikre forhold, så giver jeg dig her guiden.

I skal starte med at filosofere

Eller hvordan man pænt siger det – I skal tænke jer om, og være sikre på, at i begge har lyst til dette. Det er vigtigt I begge får en god oplevelse ud af det og at I ikke ender med at fortryde bagefter.

Du kan altid bruge mere lækkert lingeri. Køb det her

Være enige om forholdene

Har han det fint med at han skal voldtage dig eller skal I finde en tredje? Hvor skal det foregå og hvor realistisk skal det være? Hvad hvis man fortryder under det hele? Alt i alt snak om det, og find ud af, hvordan det hele skal være. Mangler I ideer til, hvordan det skal foregå? Bare roligt, de kommer nu!

Sådan udfører I voldtægten

Egentligt så ville jeg ønske det hed noget andet end voldtægt under disse omstændigheder, for i princippet, så er det jo ikke en ægte voldtægt. Det bliver ikke gjort mod jeres vilje og det er planlagt. Som jeg skrev tidligere i indlægget, så handler det principelt ikke om at blive voldtaget – men alt det bag ved voldtægten. Måske derfor er det de færreste der har behov for at udleve denne drøm.

Få masser af inspiration til sexlivet på Missgrey.dk

Men det gør mange af os nu alligevel på den ene eller anden måde i vores sexliv. Når vores kæreste tager os bestemt, binder os, eller holder os nede, så er det alle elementer af hvad man fantaserer om i voldtægten. Ønsker I dog alligevel at udføre den, så er der nogle forholdsregler, I skal tage og nogle tips jeg gerne vil smide i jeres retning.

Hvor og hvordan skal voldtægten foregå?

De næste spørgsmål er vel hvor og hvordan det hele skal foregå. I forhold til stedet er den mest anonyme og private løsning selvfølgelig at gøre det derhjemme. Synes I ikke at dette giver den bedste effekt eller ønsker I et overraskelsesmoment så kan man rykke det udenfor. Der er mange måder at gøre det på, og med disse kommer forholdsregler I skal tage.

I gør det i skoven eller et andet sted udenfor

I kan foreksempel lade voldtægten ske udenfor – skoven tænker jeg er et godt sted. Lad det blive aften, og lad kvinden i forholdet gå en tur alene i skoven. I kan eventuelt aftale et sted, hvor manden i forholdet skal udføre voldtægten, men ellers kan I lade det være en overraskelse – her kan voldtægten blive meget realistisk. Lad manden snige sig efter kvinden og hop på hende et givent sted og så er det ellers bare at gå igang.

Forholdregler: Husk at aftale safe words. Husk desuden, hvis I er udenfor offentligt, at andre mennesker kan komme forbi og tro, der sker en ægte voldtægt. Aftal hvad I gør i sådan en situation. Aftal også om han må ødelægge dit tøj, om det må gøre en smule ondt osv.

I vælger sleep eller drugrape

Jeg har aldrig selv prøvet dette, men jeg kender personer som har. Den mest ufarlige efter min smag er at sleeprape. Hvis du ikke ved, hvad dette er, så er det når din kæreste har sex med dig eller rører ved din krop mens du sover – nogle synes at dette er utroligt frækt. Jeg gætter dog på, at man ikke skal være en person, der vågner let. I forhold til drugrape, så ved jeg faktisk ikke om dette er lovligt ved samtykke, men det foregår således at din kæreste indtager et stof som gør at personen enten falder i søvn eller ikke kan bevæge sig.

Fire unge kvinder fortæller bramfrit om deres eksperimenterende sexliv på Missgrey.dk

Forholdregler: Som sagt så ved jeg ikke om drugrape er lovligt, så det ville være en god ide at undersøge sagen nærmere og undersøge, hvilke stoffer man kan bruge. Overvej desuden hvad de kan gøre ved din krop. Anbefalingen er at gøre dette hjemme hvor den af jer der sover eller er drug’et kan ligge ned.

Husk at passe på hinanden

Sex skal være sjovt og dejligt for alle parter. Derfor: Husk at passe på hinanden og husk at man altid kan sige nej uanset hvad – også til din kæreste. Mærk efter hele vejen, om du virkelig har lyst til det du laver. Ellers så synes jeg bare I skal kaste jer ud i det! Virker disse foreslag lidt voldsomme for jer, så husk på at I bare kan “mini” voldtage hinanden i soveværelset ved at lege med dominans og overraskelses momenter.

Much Love

Miss Vanilla

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold