Det frække2. april 2016

Førstehjælp til din vibrator

Din nyindkøbte vibrator virker ikke efter hensigten – hvad gør du? Læs lige med her før du sender den retur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vibrator.jpg
 (Foto: All Over Press)

Du kender det godt: Du har modtaget besked om at din pakke er på vej. Du spejder ud ad vinduet efter posten. Endelig … ja, okay det var måske kun lige i går du bestilte, men alligevel … ENDELIG kommer posten med din nye vibrator.

1. Den opladelige vibrator virker ikke
Du sætter den straks til at lade det antal timer som manualen foreskriver – det er lang tid at vente, men der er jo ikke noget at gøre ved det. Langt om længe har den siddet længe nok til strøm. Du tager den fra, tænder den, og … absolut ingenting sker. Den vibrerer lige så lidt som Rundetårn i stiv kuling.

Pokkers! Nu skal du bruge tid og kræfter på at klage, sende den ind og vente på at modtage en ny. Øv, altså.

Men stop lige en halv! Det er ret sandsynligt at din opladelige vibrator har taste- eller rejselås. En lås som du vil være glad for når du tager din vibrator med på ferie. Den bevirker nemlig at vibratoren ikke kan tænde uforvarende i kufferten eller tasken. Du vil højst sandsynligt i manualen kunne se hvordan du aktiverer og deaktiverer denne lås. Det er som regel en tastekombination der skal holdes inde i et par sekunder eller flere.

Fun Factory er en af de producenter der bruger taste-/rejselås på deres vibratorer.

2. Den vibrerer hele tiden
Er det ikke en genopladelig vibrator, men en med batterier er det første du gør når du har fået den pakket ud at sætte batterierne i. Men hvad er nu det? Den vibrerer lige med det samme du sætter batterihætten på igen. Og du kan ikke slukke den uden at skrue hætten af. Det kan da ikke være rigtigt. Skal du klage, eller skal du leve med fejlen?

Ingen af delene. Du skal sætte batterierne korrekt i. For hvis de er sat forkert i, vil vibratoren køre konstant. Hvis ikke det i batterihylsteret eller manualen er angivet hvordan batterierne skal sidde, så prøv dig frem.

Find et kæmpe udvalg af de bedste vibratorer på Sexshop.dk

[node:aller-related-content]

3. Den vibrerer ikke efter isætning af batterier
Eller måske sker det modsatte. Den vibrerer ikke selvom batterierne er sat rigtigt i. Den fejl kan du jo helt sikkert ikke leve med. Prøv at give batterihætten et ekstra nøk. Nogle vibratorer skal have batterihætten skruet ekstra godt på for at få forbindelse.

Hos Sexshop.dk kan du både finde genopladelige vibratorer, vibratorer med batterier og vibratorer der skal tilsluttes lysnettet

Se og hør Bittens forklaringer på hvorfor din vibrator ikke virker og hvad du kan gøre ved det.

Sponsoreret indhold