Det frække4. marts 2024

Fodfetichistens våde drøm

Sure tæer og saftevand for voksne: For små 900 kroner kan du gå efter en særligt produceret vin
Emile Rae smager på sine egne dyre dråber.
Emile Rae smager på sine egne dyre dråber.
 Foto: Simpwine.com

Så godt som alt kan seksualiseres.

Sinful har udstyret til dine kinky lege

Det kan man konstatere på nettet, hvor den berømte internetregel rule 34 på speed eksisterer:

Hvis du eller nogen anden kan forestille sig det, findes der en fetich og film med med det.

Således også med denne særlige vin, Simp Wine. Og her er fetichen hverken vinkenderens eller alkoholikerens våde drøm, men derimod fodfetichistens ditto.

Det specielle ved Simp Wine, der primært består af cabernet sauvignon-druen, er måden, den er produceret.

Skaberen har nemlig trådt på druerne for at presse saften ud og sætte gæringsprocessen i gang - ligesom vinbønder har gjort i generationer.

Her er legetøjet til alle analnysgerrige

Rae er så ikke en fedladen og behåret ældre vinbonde, men derimod en yngre britisk sexfluencer, der øjensynligt er kendt for sine smukke fødder.

Det er ikke kun Raes fødder, der er velskabte. Hun deler gerne ud af sine former til sine 183.000 følgere på instagram:

Simp Wine kaldes flydende luksus for simps. En simp er en person, der underkaster sig og tilbeder objektet for vedkommendes begær. Som altså i dette tilfælde er den populære britiske fodfetich-ikon.

Emile Rae udtaler:

- Jeg er så spændt på at være fødderne bag Simp Wine. Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med i dette projekt, elskede jeg kreativiteten bag det, og det faktum, at ingen andre i branchen har gjort noget lignende! siger Rae, der peger på, at den mest populære fetich i Storbritannien og i USA netop er fodfetichisme.

Dette bondageseæt er landets mest populære

- Det er det perfekte produkt til mine fans, som er en kæmpe grund til min succes. Jeg håber, at vi kan normalisere feticher i stedet for at stereotypisere folks præferencer, og at mine fans vil føle sig endnu tættere på mine fødder gennem Simp Wine og elske det lige så meget.

Der er kun 50 flasker til salg af vinen, som har noter af brombær og solbær og et strejf af eg samt forhåbentligt en bouquet af sure tæer. Den koster 100 pund flasken, små 900 kroner.

Om du så vil drikke vinen eller hælde den udover dine kønsorganer, mens du ser på Raes fødder, der tramper på druerne, er op til dig selv.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-29/simp.png
 Foto: Simpwine.com

Sponsoreret indhold