Det frække30. marts 2017

Fire ud af fem kvinder frastødes af dig, hvis ...

Du kan heldigvis gøre noget ved det. Se bare her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/artiskok.jpg
 Foto: All Over

Du kan lige så godt lære det en gang for alle: Vejen til en kvindes hjerte – eller i det mindste hendes trusser går gennem næseborene.

For intet frastøder en kvinde så meget som en mand, der lugter fælt.

TOUCHÉ FEROMON-SPRAY til KVINDER OG MÆND

Det fremgår meget tydeligt af en undersøgelse blandt 5.071 utro brugere fra 12 lande foretaget af datingsitet Victoria Milan, hvor hele 78 procent af kvinderne understregede, at de heller ville gå alene hjem end at gå i seng med en mand, der lugtede skidt.

Dermed er de langt mere lugtfølsomme end de altædende mænd, der kun i halvdelen af tilfældene ville afvise at knalde en kvinde, der lugtede dårligt.

Kvinderne foretrak i øvrigt, at mændene duftede naturligt. Så har en mand en grundlæggende god, naturlig duft, så virkede det som et afrodisiak for hele 53 procent af kvinderne. Det var i øvrigt mere end gensidigt, da mændene foretrak en naturlig duft hos kvinderne i 63 procent af tilfældene.

KØB VELDUFTENDE FIFTY SHADES MASSAGEOLIE

Og det gælder naturligvis også i et forhold, hvor halvdelen af kvinderne erkendte, at de havde afsluttet et forhold, fordi mandens odeur ikke behagede dem.

- Der er ingen tvivl om, at en elskers duft er en stærk følelsesmæssig og seksuel trigger – år efter en affære er slut, kan du stadig ikke glemme, hvor lækkert personen duftede, siger Sigurd Vedal, direktør i Victoria Milan.

- Men mens du ikke for alvor kan kontrollere, hvordan du ser ud, så kan du kontrollere, hvordan du dufter, og det er en stor fordel, lyder det fra direktøren

Sponsoreret indhold