Det frække 15. april 2016

Feminin fornøjelse med dildoer i stål og glas

Sexlegetøj kan for nogle kvinder være en svær størrelse. For nogle er det svært at komme i gang med at bruge sexlegetøj, at købe det eller at føle sig feminin og kvindelig når man bruger det. Læs med her og få gode råd til hvordan leg med sexlegetøj bliver en feminin fornøjelse
Foto: AOP

Kvinder kan multitaske – hvilket de mange gange er nødsaget til. Men for nogle kvinder kan det være svært at skulle forholde sig til de mange roller en kvinde har. Det kan f.eks. være en svær balancegang både at være feminin og kvindelig over for din mand om dagen, og en fræk forførerske i sengen om aftenen. Lad os få det på det rene – den ene rolle udelukker ikke den anden! Her kommer en række bud på hvordan de to roller kan forenes.

Feminin forførerske

Du kan sagtens forføre din mand uden at skulle iføres et lædersæt og hænges ned fra loftet. Forførelsen ligger oftest i at lade ham se din lyst. Derfor er det en god ide at vælge et stykke sexlegetøj som du godt kan lide. Helt ærligt, det er ikke mange kvinder der bliver svag i knæene af en kæmpe, lilla moppedreng af en dildo. Så hvad med at prøve en dildo som du godt kan lide at kigge på?

Dildoer af glas er æstetisk flotte og kunstneriske. Glasdildoer fås i mange farver og smukke design – hvis I glemmer at lægge den væk efter brug, forveksler gæsterne den måske med en skulptur? Derudover er dildoerne fremstillet af hærdet glas som ikke går i stykker. En dildo af glas er tungere end almindelige dildoer og giver dig en tyngde ved brug som du ikke oplever andetsteds. Den vigtigste pointe er at hvis du føler dig tilpas med dit sexlegetøj, er du automatisk mere sexet over for din mand.

Se et stort udvalg af dildoer i glas her.

Gå til stålet

Et andet æstetisk flot og feminint stykke sexlegetøj er en dildo i stål. Tyngden og hårdheden af en ståldildo gør stimulationen mere intens og præcis. Dildoer af stål er fremstillet i syrefast og rustfrit stål og kan, på samme måde som dildoer af glas, lægges i varmt vand inden brug, så legen bliver ekstra hot! Eller giv din ståldildo 10 minutter i køleskabet før I begynder at lege, og mærk hvordan din krop bliver ekstra sensitiv.

Se det store udvalg af dildoer i stål på Sexshop.dk.

Sponsoreret indhold