Det frække13. april 2016

Fem ting, der sker med din krop, hvis du dropper sex

Det kan IKKE anbefales
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ingen_sex.jpg
 Foto: AOP

Du kan dårlig åbne et dameblad eller for den sags skyld en netavis uden at støde på budskabet om, at sex er sundt. For både krop og sjæl.

Men hvad nu, hvis vi vender den om og fokuserer på det, der sker med kroppen, når du ikke får regelmæssig sex?

Se det store udvalg af penisringe på sexshop.dk

For det er faktisk ikke småting. Og konklusionen efter læsning synes entydig.

Men døm selv.

1. Mænd risikerer at få rejsningsproblemer. Husk på at penis som alle andre kropsdele har godt af at blive brugt. En undersøgelse i American Journal of Medicine viste, at de, der havde sex mindst en gang om ugen, nedsatte risikoen for rejsningsproblemer med 50 procent.

2. Du mister lysten. Når du har meget sex, får du også lyst til mere. Men det modsatte er desværre også tilfældet. Din krop går lettere i en slags seksuel slumretilstand og nedsætter produktionen af sexfremkaldende hormoner.

Få større sexlyst med produkter fra sinful.dk

3. Det er skidt for immunsystemet. Risikoen for at blive hjemme fra jobbet er større, da kroppen er mere modtagelig over for sygdomme og infektioner. Sex er godt for kroppens naturlige forsvarssystem.

4. Du bliver slet ikke klogere. Fans af tv-serien Seinfeld vil huske afsnittet, hvor de fire venner indgår en pagt om ikke at have sex (onani inklusive) i en periode. Hos George betyder det en ekstrem øgning af hans intelligens, hvilket for første gang gør ham interessant hos det modsatte køn. Men sådan fungerer det ikke i virkeligheden. Tværtimod kan sex være med til at stimulere hjernecellerne og blandt andet forbedre hukommelsen. Men sig det nu ikke til den første munk eller nonne, du møder.

Find det helt rigtige onani-produkt på sexshop.dk

5. Det kan medføre mere stress. Der er intet som en ordentlig rusketur, der kan fjerne dine bekymringer og gøre hovedet modtagelig for hverdagens udfordringer. Den modsatte kan være skidt for dit blodtryk, ligesom det kan gøre dig irritabel og give dig mindre mentalt overskud i hverdagen.

Stress af med en fantastisk omgang oralsex med Ora 2 fra sinful.dk

Sponsoreret indhold