Fem superhelte du gerne vil i seng med

Foto: All Over

Advarsel: Hvis du er en af dem, der har en indbygget alarm, som blinker rødt, når nogen taler om superhelte, tegnefilm og cosplay, så klik straks væk. Men er du derimod gjort af samme slags støbning som Comic Book Guy i ’Sipmsons’, så er nedenstående givetvis noget, du har overvejet.

Især hvis du er kvinde eller for den sags skyld en mand med interesse i andre mænd.

Vi på Det Frække har nemlig sat os for at finde de fem bedste superhelte at gå i seng med.

Find den lækreste vibrator

Se bare her:

Fem superhelte du gerne vil knalde med

1. Mr. Fantastic: I filmene om ’De fantastiske fire’ ser vi, hvordan forskeren Reed Richards omdannes til den ultrafleksible Mister Fantastic, der mere end nogen anden vil være i stand til at opfylde enhver kvindes behov. Her er der ikke mere ’Den er for lille, for skæv, for stor eller for grim. Mister Fantastic kan forme sine lemmer præcis som han vil. Betragt ham som verdens mest perfekte dildo med et twist af arrogance.

2. Batman: Mange kvinder vil givetvis tænde på den mørke kraft og mystik, der omgiver Gotham Citys frelser. Han er ikke blot bomstærk og superfit, men han kan tilmed køre dig hjem bagefter i nogle køretøjer, der er så seje, at selv en Ferrari-ejer må græde sin underlegne smerte ud.

Ved du hvad en Superhero Performance Spray er? Klik her

3. Spiderman: Nej, edderkopper er ikke ligefrem kvindens bedste ven. Men til gengæld har ham her et trick oppe i ærmet. Han kan nemlig skyde med spindelvæv. Det betyder, at han vil være i stand til at fiksere dig på ingen tid med frække bånd, så i begge for alvor kan udleve dominans- og underkastelsesfantasierne med bondage hvor som helst og når som helst.

4. Hulken: Han er kæmpestor, han er grim, og han er grøn. Men tænk lige hvilket knald, der kan komme ud af al den testosteron i fuldt udbrud.

5 Catwoman: Hun er sexet. Meget sexet. Den dragt og den fysik kan få selv en kvinde til at spinde. Helt klart redaktionens yndlingsmis, som må slikke os rene når som helst. 

 

FIND DE FRÆKKESTE KOSTUMER HER

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close