Det frække4. april 2016

Får du for lidt? Få dig en kæreste!

Undersøgelser har vist at singler får mindre af det frække end dem der er i et fast forhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_2.jpg
 (Foto: All Over Press)

Har du singleveninder så ved du godt hvor meget hot og spændende sex de får i tide og i utide … eller hvor meget sex de SIGER de får i tide og utide. Eller måske er du singlen der praler til højre og venstre. Ja, ja, det kan da godt være DU ikke lyver, men så er du heldigere end gennemsnittet.

Din civilstatus betyder noget for hvor meget sex du får
For en amerikansk undersøgelse viser det modsatte. Undersøgelsen afslørede at 55 % af alle singlekvinder inden for det sidste år kun havde haft sex maks. et par gange hvorimod det kun gjaldt for 15 % af de kvinder der var i et parforhold.

Er du single så er en realistisk dildo fra Sexshop.dk en god afløser for en mand.

For mændenes vedkommende viste det sig at 23 % af alle singlemænd ikke havde haft sex et år eller mere, hvorimod det kun gjaldt for 1 % af de mænd der havde valgt tosomheden!

Så faktisk er det over halvdelen af alle singlekvinder der får så meget sex som du gør – hvis du altså er i det man i undersøgelsen kalder for et ”gennemsnitligt parforhold”. Men om din vendinde lyver eller hører til blandt de resterende 45 %, skal vi lade være usagt. Og hvor meget sex de sidste singlekvinder får, fortæller undersøgelsen heller ikke noget om.

Og selvom I er par, kan I sagtens give den gas med sexlegetøj og andet lir

Onani tæller ikke med
Selvom onani også er en form for sexhandling, tæller det naturligvis ikke med i undersøgelsen. Det ville nok give et helt andet billede – for dem der ikke får noget må jo gøre det selv. Men det kan undre at oralsex ikke talte med som sex, og handjobs – altså ikke dem han selv klarer – heller ikke gjorde.

[node:aller-related-content]

Hotelsex er hot sex
Er du i et parforhold, men er blandt de førnævnte 15 %, er det måske en idé at tage din partner med på hotel. En anden undersøgelse viser nemlig at vi kvinder er bedre til at dyrke hot sex når vi er væk fra de huslige pligter og ikke skal bekymre os om omgivelserne.

Pak rejsetasken, bestil et værelse, og forbedr dit sexliv med en weekendtur i lagernens tegn.

Skal du have sexlegetøjet med så vælg noget lydsvagt – selvom du ikke kender naboerne, kan du godt tage hensyn.

På Sexshop.dk finder du et stort udvalg af lydsvage vibratorer.

Sponsoreret indhold