Det frække30. juni 2010

Få fat i en dejlig dame

”Kommer du her tit?” Kniber det med scorereplikkerne, så se her, hvad du skal gøre for en babe på krogen
Kunne du tænke dig at score en bikinibabe?
Kunne du tænke dig at score en bikinibabe?
 Foto: All Over

Drømmer du om at kunne nyde sommeren med en bikinibabe ved din side eller at kunne begrave næsen i en dejlig blød kavalergang?

Så læs videre…

Danske mænd er nemlig for dårlige til at score damer. Det mener Martin Carlsson, og derfor har han arrangeret konferencen læratscore.dk.

- Danske mænd har svært ved at score. De er for søde. De kan stå i timer og tale med en pige og forsøger at være det, hun kan lide, i stedet for at være bevidste om, hvad de selv vil have, siger Martin Carlsson til seoghør.dk.

Læs også: Roskilde Festival: Bikini-godter

En af talerne på konferencen er Adam Braff, der har coachet alt fra fodboldspillere, skraldemænd og jetsettere i forførelsens kunst igennem de sidste 4 år. Og ifølge ham selv, har hans lærlinge succes.

Læs også: Web-TV: Våd mis

Han har selv taget en masse kurser, og i perioder har han været på op til 3 dates om dagen, som en del af hans uddannelse.

At få en laber larve i nettet kræver nemlig lidt mere end den klassiske: "Kommer du her tit"-replik.

Arrangementet Lær at score foregår fredag den 30. juli og hele 6 eksperter giver gode råd til, hvad der skal til for at få en lækker sild at tilbringe sommeren med. Læs mere om konferencen.

Læs også: Party-tøsen pjaskvåd

Konferencen varer fra kl 16.30-22.00, og arrangementet er slut er planen at deltagerne fortsætter ud i nattelivet og forsøger sig med de tricks de har lært.

Læs også Adams Braffs scoretips.

Sponsoreret indhold