Det frække8. november 2015

Få et virkeligt glimt i øjet

Med de nye kontaktlinser fra Anime Contacts kan du få ekstra meget glimt i øjet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/glimtioejet2.jpg
 Anime Contacts

Tænder du på et glimt i øjet? Det gør de fleste. Men det her er ikke helt, som du tror. For et japansk firma sælger dig nemlig sådan et – og det skal tages helt bogstaveligt.

Anime Contacts har således specialiseret sig i ride på den bølge af japansk fascination for det animerede mangaunivers, hvor mennesker klæder sig og udtrykker sig på en måde, der mest af alt ligner en tegneserie.

Tænd op under sexlivet med lidt ekstra glimt i øjet - eller med et andet sexet kostume.

Det handler dybest set om at finde midler til at gøre ansigtet endnu mere attraktivt. Og når man først har brugt læbestift, eyeliner, mascara, rouge, smykker og hvad der nu ellers er, hvad er så tilbage? Øjnene forstås. Og hos Anime Contacts kan du derfor købe kontaktlinser med glimt i efter samme princip, som de der gule smiley-linser, der blev brugt til technofester i 90’erne.

For ser du på de overdimensionerede øjne hos pigerne i manga-genren, vil du lægge mærke til, at de næsten altid er udstyret med glimt i form af stjerner eller andet.

Send dig selv og din partner til stjernerne med masser af sexlegetøj fra Sinful.dk.

- I mere end et årti har der været kontaktlinser, der får dine øjne til at synes store. Disse bliver ikke kun brugt af folk, der dyrker cosplay, men også af almindelige mennesker. Forskellen er, at disse linser ikke blot får dine øjne til at tage sig mere udtryksfulde ud, men som om de hører til i en tegnefilm, siger Brian Ashcraft fra fanwebsitet Kotaku.com.

[node:aller-related-content]

Du kan vælge mellem ’Kirakira’, der betyder glimt eller gnist, ’Kiratto’, der betyder lysere eller Ururu, der giver indtryk af tårer.

De koster 185 kroner per sæt plus levering.

Se de to andre former for "glimt" her:

https://imgix.seoghoer.dk/glimtioejet.jpg
 Anime Contacts

Foto: Anime Contacts

Sponsoreret indhold