Få en fræk aften for en plovmand

Vil du have en fræk aften med dig selv eller sammen med din partner? Hos Sinful.dk kan du lige nu købe tre stykker sexlegetøj for kun en plovmand. Så er der garanti for lidt fræk hygge de næste par dage!

Vi har været igennem hele Sinfuls kategori med 3 for 500 kroner, som gemmer på masser af lækre produkter til både kvinder, mænd og par. 

Vi har fundet tre stykker sexlegetøj, hvor vi mener, du får masser af værdi for pengene. Hvis du ikke er tilfredse med vores tre valg, så har du heldigvis selv muligheden for at blande dine tre favoritter hos Sinful.dk.

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Er du træt af klør fem og trænger du til en lidt bedre onanioplevelse? Så skal du prøve denne bløde og realistiske vagina, der er mere end klar til at forkæle dig hele natten - hvis du da holder så længe. De indbydende kønslæber tager pænt imod dig, mens den indvendige struktur sørger for at pirre hele skaftet. Skal det være endnu frækkere, så kan du bruge den stimulerende vakuum-funktion, du finder i bunden. Den giver en helt igennem intens og sugende fornemmelse, som man bare skal opleve.

Skift klør fem ud med en realistisk vagina

 

Limited Edition Trussevibrator med Fjernbetjening

Nu kan du og din partner gøre turen på caféen, i biografen eller i det lokale supermarked lidt mere spændende. Med denne trussevibrator kan I udforske 10 fantastiske vibrationsmuligheder, som kan styres via den medfølgende fjernbetjening. Rækkevidden er helt op til 20 meter, så der er ingen risiko for at forbindelsen ryger midt i klimaks, hvis I bare holder jer lidt tæt på hinanden. Denne specielle udgave indeholder desuden en fræk Dana trusse, som passer perfekt sammen med vibratoren.

Få ordentlig gang i trussen med den rette vibrator

 

Classic Lover Realistisk Dildo 23 cm

Er en dildo bare en dildo? Nej, på ingen måde! Og det er denne realistiske udgave et meget godt eksempel på. Her får du nemlig en dildo på hele 23 cm, der næsten føles som en rigtig penis. Skaftet er lige dele fast og lige dele fleksibelt, og det naturtro look giver dig følelsen af at være sammen med en rigtig mand. Den kraftige sugekop er en fræk invitation til håndfrie lege, men du kan selvfølgelig også indsætte den i et harness, hvis du og din partner drømmer om frække strap-on lege.

Prøv en stor og realistisk dildo

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close