Det frække 1. juli 2016

Få det perfekte underlag til gudeskøn sex

Gør sex endnu bedre med det rette underlag
Foto: All Over

God sex handler også om at finde den helt rigtige stilling, sådan rent fysisk. En lille ændring kan give store – ja, nærmest enorme – nydelsesmæssige gevinster.

Nogle gange hjælper det med en pude under bagen og andre gange giver det pludselig meget bedre mening at flytte over i en stol. Sker det tit for jer, burde i overveje at købe en såkaldt positionshynde.

Positionshynder til sex ligner lidt de der skråtstillede hynder, du nogle gange ser på kollegaernes kontorstole, men kan også fås i andre udformninger, der understøtter specielle stillinger som f.eks. doggy-style.

Bitten fra Sexshop.dk har samlet en række positionshynder i videoen herunder, hvor du kan se, hvordan de ser ud, og hvordan de skal bruges. Efter videoen kommer vi lidt nærmere ind på, hvornår en positionshynde er en god ide, samt hvilke stillinger de kan bruges til.

Videotekst: Se hvordan en såkaldt positionshynde kan give dig gudeskøn sex.

Tegn på, at der er brug for en positionshynde

God sex handler også om at ramme de rigtige steder, og det er ikke altid nok, at det bare er ham, der flytter sig lidt rundt. Så hvis du f.eks. oplever, at det tit giver en meget bedre oplevelse, hvis du lige få en pude under numsen, eller at han tager dig bagfra, mens du ligger på knæ i en stol med en lav ryg, så er det sikre tegn på, at det kunne være formålstjenesteligt at kigge nærmere på en positionspude.

Den traditionelle positionshynde

Til dig, der har gavn af en pude under numsen, er en lille skråtstillet positionshynde en rigtig god løsning. Den lægges så den smalle ende ligger op mod dine skuldre og den tykke ende ligger under numsen eller lænden. På den måde kan I eksperimentere meget bedre med at finde den rigtige vinkel, og din lænd får meget bedre støtte end med en pude – og så slipper I for at komme til at ligge hovedpuden ud af form.

Tjek f.eks. denne traditionelle positionshynde fra sexshop.dk.

Den ultimative positionshynde er et møbel

Det kan også være, at en hynde ikke er nok. For faktisk kan du få hele møbler, der er udformet til at bolle på. Et af de mere avancerede kan bruges til flere forskellige stillinger, både doggy-style og dem, hvor der er brug for, at hun ligger mere bagoverbøjet, så han kan trænge dybere ind.

[node:aller-related-content]

Et par diskrete ringe på siden af møblet giver også mulighed for at bruge det til dominans-lege, hvor hun – eller han – bliver spændt fast på møblet. Endelig har det også en løs hynde, der kan tages af og bruges som traditionel positionshynde i sengen.

Se det smarte sexmøbel her.

En skammel eller?

Det sidste eksempel på en ”positionshynde” ligner mere sådan en skammel, som mange har stående i soveværelset. Men når du ser godt efter, opdager du, at skamlen kan skilles i toppen, så du får en løs overhynde med buet overflade, og toppen på skamlen bliver kurvet.

Det giver mange muligheder for at få støtte og hjælp til mange forskellige stillinger – men det mest frække ved den er, at du kan lade skamlen stå frit fremme, uden at andre end kendere vil vide, hvad den også kan bruges til.

Se den frække skammel her hos sexshop.dk

Sponsoreret indhold