Det frække4. juni 2016

Er du med på ny trend? Fitness-sex

Kom i god form med fysisk krævende sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fitnesssex.jpg
 Foto: All Over

Du ved det godt, du taber dig ikke væsentligt af et knald med kæresten. Vi har tidligere skrevet om, hvor længe du må rundt i sengen for at forbrænde en chokoladebar, men nu er håb, for der er opstået en ny fitnesstrend – BangFit.

Det er pornosiden PornHub, der har skabt konceptet, og det er en kombination af træning og sex. Så hvis du pumper, mens du humper, så skulle det gerne give positive resultater i kalorieregneskabet.

Se videoen herunder, og hør Bittens bud på, hvordan du kan tilføre lidt mere fitness til dit sexliv, og læs bagefter mere om, hvilke stillinger I kan indtage, som puster til ilden, når kalorierne skal forbrændes.

Bitten fra Sexshop.dk fortæller om ”sportsredskaber”, der kan få din forbrænding op, så du kan kombinere det nyttige med det sjove.

Fitness med sex fordele

BangFit er helt klart en sportsgren, du skal prøve med din kæreste. Den har mange fordele frem for en tur i fitnesscenteret:

  1. Du slår to fluer med et smæk – sex og motion.
  2. Du kan dyrke det hjemme i soveværelset.
  3. Det er gratis.
  4. Du taber dig mere end ved den almindelige missionærstilling.
  5. Det gør din kondition bedre.
  6. Det gør dit sexliv sjovere.

Tag en tur i gyngen

Det er sikkert og vist, at hvis din kæreste giver dig en tur i gyngen, så kræver det noget mere af jer begge end den gammelkendte missionærstilling gør. Især hvis I vælger en gynge med harness. I en gynge kan I indtage stillinger, som er helt umulige i en seng. Og hvad enten I vælger at tage en doggy, forfra eller en 69’er, så skal I nok begge få pulsen op.

Du kan købe en sexgynge med harness på Sexshop.dk.

Cowgirl-stillingen

Mens I venter på, at gyngen kommer med posten, er en stilling, der virkelig kan sætte gang i din kalorieforbrænding, den såkaldte cowgirl-stilling. Det er den, hvor du ridder ham. Han får ikke så meget ud af det – altså kalorietabsmæssigt – som du gør, for her er det dig, der skal lave det meste af arbejdet.

Læn dig gerne forover, og støt på dine håndflader, så får du også trænet armmusklerne. Ben- og mavemuskler kommer helt af sig selv i denne stilling.

I det hele taget er stillinger, hvor du befinder dig oven på ham, dem der giver dig den bedste træning og den største kalorieforbrænding. Med mindre I tyr til mere avancerede stillinger, hvor du går i bro eller lignende.

Op og stå

I kan også stå op. Når I står op forbrænder I begge mange kalorier og træner jeres muskler, fordi I skal bruge mange muskler bare for at holde balancen. Men som altid forbrænder manden flere end kvinden.

Tyvstart

Synes du, du gerne vil gøre en ekstra indsats, kan du jo altid tage en svingom med stripperstangen, inden I går i gang med de fælles øvelser. Det vil han med sikkerhed også nyde. Køb den her.

Sponsoreret indhold