Det frække29. december 2020

Er du klar på et frækt nytårsforsæt?

Få en sexet start på det kommende år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_530981482.jpg
 FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

Hvorfor skal mange nytårsforsæt altid være så kedelige? Det handler altid om at tabe sig, spise sundere og dyrke mere motion.

Vi har kigget nærmere på fem frække nytårsforsæt, der med sikkerhed vil sørge for mere sex og flere orgasmer i 2021. Hvem kunne ikke bruge det?

Hvilken en af disse passer bedst til dig?

Sex i det fri

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_deluxe_opladeligt_fjernbetjent_vibrator_aeg.jpg

Der er ingen tvivl om, at sex sagtens kan være lækkert hjemme i dobbeltsengen, men skal der ske lidt ekstra i det nye år, så skal du og din partner måske afprøve lidt frækt i det offentlige rum. Her foreslår vi et vibratoræg, som kan bæres af kvinden, mens partneren bruger en fjernbetjening til at kontrollere, hvor intens stimulationen skal være. Det vil både gøre caféture, gåture og middage med svigerfamilien meget mere interessante.

Prøv dette populære vibratoræg fra Sinful

Strammere underliv

https://imgix.seoghoer.dk/elvie_trainer_app-styret_baekkenbundstraener.jpg

Går du og drømmer om et strammere underliv? Lad dine drømme blive til virkelig i 2021 med en bækkenbundstræner, der hjælper med at træne bækkenbunden for dig. Du vil hurtigt opleve en masse fantastiske fordele ved en strammere bækkenbund. Du kan nemmere holde på vandet, følsomheden i underlivet stiger, hvilket giver stærkere stimulering under sex eller solohygge, og nå ja, så stiger sexlysten også. Er du klar til et frækkere 2021?

Køb den app-styret og prisvindende Elvie Trainer

Anal debut

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_get_started_anal_begynder_boks_med_a-z_guide.jpg

Hvis du ikke allerede har prøvet det, så er tiden måske inde til at kaste sig ud i analsex for første gang i det kommende år? Analsex bliver mere og mere populært - det gælder faktisk både hos kvinder og mænd. Det kan lede til nogle intense og helt igennem vanvittige orgasmer, som du aldrig har prøvet det før. Det vigtigste er bare, at du tager det hele i dit eget tempo og ikke lader en dårlig oplevelse stå i vejen for at prøve igen.

Kom godt i gang med analsex

Sprøjteorgasme

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_find_the_spot_sexlegetoej_boks_med_a-z_guide.jpg

Du har måske forfattelsen af, at du eller din partner ikke kan få en sprtøjteorgasme, men her tager du fejl. Alle kvinder kan lære at sprøjte. Du kan enten gøre alene, ved at bruge en G-punktsvibrator eller sammen med en partner - det er helt op til dig selv. Det er bare en god idé at sætte masser tid af, når du vil eksperimentere med sprøjteorgasmer, så du ikke har følelsen af at skulle skynde dig.

Find G-punktet og bliv klar til at sprøjte

Bondage lege

https://imgix.seoghoer.dk/obaie_bondage_saet_til_sengen.jpg

Må der gerne ske lidt ekstra i dobbeltsengen i det kommende år, så kan det være, at du og din partner skal begynde at eksperimentere med binde og bondagelege. Det er nemlig en super enkel måde at tilføre et ekstra krydderi til sexlivet, som med sikkerhed vil være et kæmpe hit hos både dig og din partner. Bondage er nemlig en pirrende del af sexlegen, hvor du kan få fuld kontrol over din partner og hans/hendes nydelse.

Prøv et frækt bondagesæt til sengen

Sponsoreret indhold