Er det her verdens værste sexlegetøj?

Kilde: Buzzfeed

Verden er fyldt med skøre produkter hvoraf nogle måske ligefrem er på grænsen til bizarre. Hvordan lyder det f.eks. med en Buddha buttplug, eller en en "lolita" til din seksuelt frustrerede hund? Kig med herunder og se noget af det sjove, det geniale, det skøre og direkte bizarre sexlegetøj.

1) Oralsex simulator (med overskæg)

Om der findes nogen der bliver den mindste smule tændt af tanken om at modtage oralsex fra denne frække sag vides ikke. Designet er mildest talt skræmmende!

2) Vaskemaskine med saddel og vibrator

Har du nogensinde prøvet at sidde på vaskemaskinen mens den kører? Det er faktisk en af de typer sexlegetøj du har i hjemmet, som vi tidligere har anbefalet. Denne her tager dog lige vaskemaskinen til the next level, med indbygget saddel og vibrationer. Forhåbentlig er det ikke rodeo vildt, i så fald kunne det være der skulle tilføjes et håndtag man kan holde fast i ;)

Navnet er .. Orgasmatron 3000.

3) Vibrerende periskop til skeden

Hvis nogen synes det kunne være sjovt at give sig selv den ultimative inside-out lægecheck, så er dette her periskop lige sagen. Orv ja, og det vibrerer, naturligvis.

> Se produktet hos Amazon

4) Roterende plastiktunge

'Sqweel Go' hedder denne smarte lille sag der skal efterligne oralsex med dens 10 tunger. Lad os sige det på følgende måde, vi har selv testet den, og den blev ikke udvalgt som et produkt vi ville overveje at sælge i vores webshop. Til gengæld har LELO udviklet Ora der er et væsentlig mere luksuriøst og lækkert produkt der også skal simulere oralsex.

Køb i stedet lækkert sexlegetøj her hos Sinful.dk

5) Plastikfoden med indbygget vagina

En yndig plastikfod med en indbygget vagina i hælen. Er det det man kan kalde for double pleasure eller win win?

> Se produktet her

6) Autoblow blowjob simulator

The Autoblow 2 blev crowdfundet og de nåede 623% af deres oprindelige mål. Det må betyde, at der er en seriøs interesse for denne blowjob simulator. Vi er sikre på, den nok skal gøre nogle glade!

7) Op i røven med...

Visse ting skal man bare holde sig fra at producere, disse her buttplugs kunne meget vel være i den kategori.

8) Lolita dukken til den seksuelt frustrerede hund

Er du træt af en hund der hopper op af dit ben og humper løs? Så er det muligvis en Hot Doll du skal have fat i. Bizart men smart!

> Se produktet her

9) No one will ever know...

Den ultimative diskrete vibrator, forklædt som bamse. Næsen skal stimulere klitoris mens tungen kan penetrere. Der arbejdes stadigvæk på crowdfunding til Teddy Love.

Sexlegetøj skal alstå være lækkert og ikke langt ude. Køb det rigtige her.

 

10) Vibrator styret af din smartphone

Endnu et crowdfunding projekt der nåede langt mere end dens oprindelige mål. Vibease er navnet på den bærbare vibrator der bliver styret af din Smartphone (både Android og iPhone, naturligvis). Det er muligvis det smarteste vi har set længe!

Hvis du vil se eksempler på sexlegetøj vi kan anbefale, så tag et kig i vores webshop her!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close