Drop løbeturen og knald kæresten i stedet

Foto: All Over

Det kan være godt for krop og sjæl at løbe en tur i det spirende forår. Men hånden på hjertet – foretrækker du ikke en tur med partneren (eller en anden lækkerbisken) i sengen i stedet?

MEGET BILLIGT: 100 kondomer til kr. 149,-

Og kan du ikke overtale ham eller hende til sex, giver vi dig her det helt rette alibi. Sex styrker nemlig ikke blot dit immunforsvar, din selvtillid og dit parforhold. Det er nemlig også sundt for blodomløb og muskler.

Rent kaloriemæssigt er der en klar gevinst at hente, forudsat naturligvis det ikke bare er noget, der skal overstås på tre minutter. Og husk - du skal nemlig aldrig have sex kortere tid end løbeturen – helst længere. Især hvis i begge skal have noget ud af det.

Nuvel. Der er givetvis stor forskel på, om du ligger på ryggen og modtager oralsex, eller om du hopper rundt og laver squats. Og mulighederne for at tænke kreativt er utallige. Du kan for eksempel tage armbøjninger, mens du giver blowjob, eller du kan gå op og ned i knæ, mens du knalder hende stående med benene om dig.

Tilbud: Testvindende parvibrator We-Vibe 4

Hvis du selv har lyst til at tjekke, hvad du får ud af de mest klassiske stillinger, så har matematisk bedre begavede mennesker end os her på redaktionen sat en formel på de seksuelle udskejelser.  

Således kan du selv tjekke dit kalorieforbrug under sex på det britiske site www.sexcalculator.co.uk.

Her indtaster du dit køn, din kropstype, måden I har sex på samt intensiteten, og maskinen vil herefter udregne dit kalorieforbrug.

Lad os for eksempel lege, at du er en kvinde med en gennemsnitlig kropstype, der ligger i missionærstillingen i et almindeligt tempo i et kvarter, så er har du forbrændt cirka 39 kalorier.

Den mand derimod, der ligger ovenpå, har alt arbejdet, og han vil i samme periode have fyret knap 69 kalorier af.

Hvis du derimod som gennemsnitlig kvinde rider ham passioneret og intenst i 20 minutters tid, er gevinsten klart større. Der er kalorieforbruget nemlig helt oppe på 90, mens manden, der ligger underst, vil have forbrugt cirka 60 kalorier.

Prøv et erotisk brætspil

Det lyder alt sammen rigtig godt. I videnskabens ædle navn er vi dog nødt til at nævne, at 20 minutters løb for en 60 kilo tung kvinde til sammenligning vil forbrænde 220 kalorier. Og det tilsvarende tal for en mand på 85 kilo er 310 kalorier.

Men nu skal alt jo heller ikke handle om kalorier eller hur?

Vi ved i hvert fald godt, hvad vi foretrækker her på Det frække

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close