Det frække3. februar 2016

Drik dette og få mere lyst til sex

Har mælkedrikkerne en fordel på lagenerne?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maelk3.jpg
 (Foto: All Over Press)

Din kost har stor betydning for både din evne til at holde kroppen ordentligt i gang såvel som hjernen. Så derfor er det vel ingen større overraskelse, at dit indtag af mad også kan påvirke din sexlyst.

Helt grundlæggende er konklusionen i en artikel fra www.mid-day.com, at vi har brug for masser af calcium for at have lyst nok.

Hvis vi ikke får rigeligt calcium, kan det resultere i irritabilitet, hovedpine og i værste fald hjerteproblemer – alt sammen ting, der ikke gør noget godt for vores sexlyst.

Få endnu mere inspiration til at forstørre sexlysten på Sinful.dk

Calcium fås typisk i mælkeprodukter som netop mælk og yoghurt.

Husk også magnesium
Calcium får hjernen til at tale med hormonerne, men også magnesium er vigtigt, når det gælder tilblivelsen af en erigeret penis. Så begge dele skal være til stede.

Foruden irritabilitet og hovedpine, fører calciummangel også til udmattelse. Og til søvnløshed. Disse to ting tilsammen giver naturligvis også mindre sexdrift.

Find sexdriften igen med super lækkert legetøj fra Sexshop.dk

Andre årsager til nedsat sexdrift kan komme fra stress, tab, utilfredshed med partneren, depression, alderdom og for stort alkoholindtag.

[node:aller-related-content]

Byt iceberg ud med spinat
Det er naturligvis ikke alle, der kan tåle mælk og andre mælkeprodukter. For disse er der heldigvis andre gode kilder til calcium.

Det er godt at spise bønner (særligt baked beans), laks, havregryn og mørkegrønne grøntsager som broccoli og spinat. Og så kan man også supplere med calciumberigede produkter som eksempelvis soyamælk.

Udover en kostændring, kan sexlysten også findes i et frækt spil med din partner

Calcium optages bedst, hvis kroppen har rigeligt med D-vitaminer, og det sker ved god, varieret kost. Og undgå i øvrigt sodavand, der gør det sværere for kroppen at optage calcium, fordi det indeholder fosfater.

Sponsoreret indhold