Det frække17. juli 2016

Dirty-talk: Sådan pirrer du din partner med ord

Kom straks i gang med at tale din partner varm
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful2.jpg
 Foto: Sinful.dk

Det beskidte sprog er en kunstart i sig selv. Mange oplever, at det er nemt at tænke sproget, men når ordene skal udtales foran deres partnere, er det en helt anden sag.

Heldigvis er der råd at hente for at undgå den akavede stemning, der kan opstå i forbindelse med Dirty-talk.

Du kan derfor starte med at tage din partner under armen og læse med her, hvor du får nogle nemme tricks til at komme fra godt fra start med det beskidte sprog.

Sådan kommer du i gang: Her er 5 nemme tricks

1. Dirty-talk er en leg for begge parter

Nu hvor vi har slået fast, at sex ikke kun er fysisk, men også foregår mellem ørene, handler det om at komme rigtigt i gang. Som noget af det første, skal du sørge for at afstemme med din partner, hvor frækt jeres nye fællessprog skal være. Det kan du gøre ved enten at spørge din partner direkte, eller “stikke en finger i jorden” og finde ud af, om din partner tænder på rosende, blide ord eller hårde og beskidte sætninger.

Husk på, at alle mennesker fungerer forskelligt. Og selvom det virker ligetil, så er Dirty-talk altså en fælles rejse, du skal tage sammen med din partner, slår sexolog Lars Juhl fast.

2. Sådan taler du frækt: Keep it simple

Det beskidte sprog kan være helt fantastisk – altså når det virker for dig og din partner. Og hvis det skal virke, kan det være en god idé at være meget konkret i begyndelsen.

Jo mere konkret du er, og jo mere præcist du kan fortælle, hvad du har lyst til, jo mere attraktiv vil du også fremstå. Husk på, at du ikke er romanforfatter i den erotiske boldgade (endnu) - og det er helt okay. Din partner vil elske dig for sætninger som: “Jeg har lyst til dig”, “Jeg tænder virkelig meget på dig” eller “Jeg kan slet ikke kontrollere min lyst til dig”.

3. Sig altid sandheden

Punkt 2 leder os videre til punkt 3. For udover, at du skal være konkret, så er der en gylden regel: Du skal altid fortælle sandheden.

Hvis du ikke har lyst til at tage din partner hårdt, skal du ikke begynde at fortælle, hvor meget du har lyst til det. Når det du siger, ikke passer med det, du gør, vil det hurtigt blive akavet i sengen. Og akavet, er netop det, som du skal undgå, når du vil mestre det beskidte sprog.

Så hold dig til sandheden. Ord og handling skal altid passe sammen. Det vil hurtigt give dig mere selvtillid i sengen, og du virker på samme tid mere troværdig i din partners øjne.

4. Dette virker på især på kvinder – og dette virker på mænd

Husk på, at mænd og kvinder fungerer forskelligt. Mænd vil gerne roses og have fremhævet deres vedhæng, hvor kvinder sætter mere pris på et miks af hårde og kærlige roser.

Kvinder elsker især at høre, at de er “Den eneste rigtige” og “Den eneste kvinde i hele verden, som du har lyst til”.

[node:aller-related-content]

5. Rollespil er helt perfekt, når du skal praktisere Dirty-talk

Dirty-talk er ikke kun et godt supplement under et langt og lækkert forspil. Faktisk er det sådan, at Dirty-talk egner sig ualmindeligt godt til dig, der eksperimenterer med rollespil sammen med din partner.

Hos webhoppen Sinful.dk, er der rig mulighed for at komme i gang med at praktisere rollespil. Her kan du prøve kræfter med en mild form for BDSM ved at inddrage et BDSM begyndersæt eller en Flogger Pisk, som kan sætte gang i fantasien eller tage jer ind i en anden verden for et øjeblik.

Rollespil og Dirty-talk er det perfekte match, da rollespillet tillader jer at lege med nye roller for en stund, hvilket gør det mere naturligt at udtale de frække ord og lyster, I brænder inde med til daglig.

Sponsoreret indhold