Det frække17. februar 2017

Din partner er mere utro, hvis …

Hold øje med din partner, hvis han eller hun er glad for at rejse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/engangsknald_4.jpg
 Foto: All Over

Vi har tidligere skrevet, at man skal holde øje med sin mandlige partner, hvis hans sko måler en vis størrelse, eller hvis en kvindes mor selv har været utro.

Vi har endda også skrevet, at du skal være allermest nervøs for barnepigen. Især hvis I har børn ...

[node:aller-related-content]

Nu viser så en ny undersøgelse fra Columbia University, at de personer, der rejser eller har rejst meget, er mere utro end andre.

Angiveligt fordi rejserne 'udsætter dig for flere forskellige moralsæt' end i dit hjemland. Rejserne gør dig mere moralsk fleksibel.

Her er de bedste tilbud på sexlegetøj

- Mens oplevelser i det fremmede gør folk i stand til at bryde mentale regler, så får de også bøjet de moralske regler og dermed øget deres tendens til at gøre umoralske ting.

Man testede 215 studerende før og efter nogle rejser over et år, og mens kun 30 procent af testpersonerne var utro på første rejse, var det tilfældet for 48 procent i den anden og tredje test.

Hvorvidt det passer på dit forhold, eller om I benytter jer af kontinentreglen eller tomånedersreglen, må du tage med din partner.

Skulle du i øvrigt have glemt disse regler, så handler det naturligvis om, at man kun har lov til at være utro, hvis man forlader Europa, eller hvis man ikke skal ses i mere end to måneder.

Skal du ikke se din kæreste i nogen tid? Køb en dildo her

Sponsoreret indhold