Det frække11. marts 2016

Dette kan ske, hvis du ikke opnår orgasme

Dit venusbjerg eller dine testikler kan blive blå
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasmeproblemer.jpg
 (Foto: All Over Press)

Nu skal vi ikke bidrage negativt til den store orgasmejagt. For enkelte har let ved af opnå dem i massevis, mens det for andre er noget nær umuligt. I hvert fald når det ikke er på egen hånd.

Men er du en af dem, der ikke bliver tilfredsstillet på en måde af din partner, så du opnår orgasme under sex, kan det faktisk føre noget uventet med sig.

For lige som en mand kan få blå testikler med smerter til følge efter en periode med seksuel opstemthed uden udløsning, så kan noget lignende ske for kvinder.

Har du svært ved at få orgasme på den gammeldags måde? Hyld teknologien på den bedst tænkelige måde

For når en kvinde er ophidset fyldes venusbjerget, livmoderen og æggestokkene med blod, og hvis spændingen ikke bliver udløst af en orgasme, kan en kvinde få ømhed eller smerter ved kønslæberne og klitoris, ligesom det kan gøre området mere blåligt.

Find din sikre orgasme på Sinful.dk

[node:aller-related-content]

Især hvis det ophober sig over tid.

Og det er ikke helt uinteressant, da mange undersøgelser viser, at det mere er undtagelsen end reglen, at kvinder kommer i forbindelse med ganske almindelig vaginal sex.

Endnu en god grund til at gå på eventyr i landet af sexlegetøj - og fuld tilfredsstillelse

Det er dog ikke farligt med disse smerter eller misfarvninger. Når blodet bliver ’fanget’ i kønsområdet mister det efterhånden ilt, og iltfattigt blod bliver blåt (bare se på de adelige …).

Der er desværre kun én kur: Seksuel udløsning.

Sponsoreret indhold