Det frække10. marts 2016

Dette frygter din mand mere end utroskab

Din mand vil hellere have at du knalder udenom, end han vil være skaldet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaldet_frygt.jpg
 (Foto: All Over Press)

De fleste mænd kan blive enige om, at det er forfærdeligt at miste sit job. Ligeledes er det uendeligt hårdt, hvis ens kvinde er utro med en anden mand.

Men allerværst for selvtilliden er det åbenbart at blive skaldet. Det viser nemlig en undersøgelse foretaget af (det måske ikke helt uvildige firma) MR. by Jamie Stevens, som udvikler hårprodukter.

Heldigvis er der andre måder at vise sin "manddom" end en stor hårpragt

Ikke desto mindre tyder svarene i undersøgelse på, at det for mange mænd er forbundet med et følelse af et stort personligt tab at miste håret. Der var således hele 17 procent af mændene, der havde anført netop dette, som det værste af en række onder.

Heriblandt var også at vise hele sin internetsøgehistorik offentligt (av, av, av!).

[node:aller-related-content]

Nåja, mange mænd ville endda ofre en forfremmelse, en lækker bil eller en kone, der var supermodel, hvis bare de kunne undgå at miste håret.

Find masser af inspiration til et helt fantastisk sexliv på Sinful.dk

Det næstværste med 11 procent var i øvrigt, at deres partner var utro.

Psykologen Emma Kenny siger til den britiske avis Daily Star, at mænds selvtillid ofte er hårdt ramt, og at skaldethed bare er noget, man skal acceptere.

- At tabe håret kan opleves stressende og have en stærk betydning for vores kropslige image i en kultur, hvor hår anses som et tegn på ungdom og et godt helbred.

Hun understreger, at det er vigtigt, at mænd begynder at kunne tale om et emne, der påvirker så mange, men som samtidig er tabu.

Find alt det bedste sexlegetøj til både mænd, kvinder og par på Sexshop.dk

Sponsoreret indhold