Dette er de bedste stillinger til stående sex

Foto: All Over

Har du ofte sex liggende i sengen? Ja? Det giver utrolig god mening, da mange stillinger netop foregår på den måde.

Netop af den grund, skal du prøve kræfter med stående sex. I samarbejde med Sinful.dk giver vi her en guide over de bedste stillinger til stående sex. 

Her er 4 forførende og stående sexstillinger

1. For nybegynderen

Selvom du ikke har prøvet at have stående sex før, skal du ikke være skræmt. Dog kræver det, at du holder tungen lige i munden.

Som mand, kan du stå op, imens kvinden ligger på sengen foran dig. Men da det ofte kan blive svært, hvis kvinden ligger for langt nede, er det en god idé at have en pude under kvindens ryg. På den måde, vil hun komme til at ligge i den rigtige position og højde.

Brug her en Liberator Wedge Ramp Sexpude, så højden bliver passende for den stående stilling.

Det gør det tilmed mere behageligt – og så kan du som mand trænge længere ind, hvilket øger nydelsen for jer begge, og chancen for at ramme G-punktet på kvinden. Det er jo win-win!

2. Begge hænder mod væggen

”De fleste kvinder føler sig mere sikre, når de er i stand til at læne sig mod noget, så frygten for at falde forsvinder eller bliver mindsket,” fortæller sexterapeut Sarah Watson til Bustle.com.

Det er netop grunden til, at den stående stilling, hvor kvinden står med begge hænder mod væggen, og manden kan tage fat bagfra, er en god og tryg sexstilling for begge parter. Det vil næsten svare til en stående ”Doggy-style”.

Hvis det skal være ekstra pirrende, og forførende, kan et blindfold være et godt supplement. For kvinden især, vil det gøre, at hun intet kan se, og med manden bagved, er nødt til at overgive kontrollen.

Denne stilling vil derfor betyde maksimalt kontroltab og nydelse.

3. Ansigt mod ansigt

Denne stilling, som også bliver kaldt ”Three-legged Dog”, er måske mere for de øvede, idet den er lidt avanceret. Men den kan virkelig være sjovt og intim for dig og din partner.

Med jeres ansigter rettet mod hinanden, skal kvindens ene ben rundt om din mave som mand. Det bliver hurtigt en intim stilling, men er balancen ikke god, bliver det også en meget udfordrende stilling.

Derfor kan det give god mening, at lave sexstillingen op ad en væg, så I står mere sikkert. Så husk sikkerheden igen, hvis I ikke er øvede.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close