DET synes mænd om din mis

Foto: All Over

Måske er du en af de kvinder, der bekymrer dig om, hvordan du ser ud forneden. For hvad nu, hvis du ikke selv føler, du ligner de der kvinder fra pornosiderne, hvor det hele bare ser så pænt og nydeligt ud. Intet der 'hænger udenfor', ingen pigmenteringsfejl og ingen assymetri.

Men drop nu bare de der bekymringer. For den korte historie er, at mænd er ligeglade. De ønsker bare, at du har det godt med dig selv. For så er du også sjovere at være sammen med. På alle måder.

I en tråd på det sociale medie reddit stillede en kvinde et helt generelt spørgsmål til alle de mænd, der ønskede at give et svar. Og det var bestemt opmunrende. Se bare her.

'Går fyre rent faktisk op i, hvordan en kvindes mis ser ud?'

1. Så længe den er varm, våd, blød, og jeg har adgang til den, er alt andet ligegyldigt.

2. Jeg er komplet ligeglad med, hvordan den ser ud. Selv om jeg bliver opstemt, hvis min kæreste sender mig et billede af den, så er det ikke på grund af dens udseeende, men mere fordi hun følte sig sexet og seksuel nok til at tage det og faktisk sende til det mig.

3. Jeg har ikke en eneste gang været mindre tiltrukket af en kvinde på grund af udseendet på hendes mis.

4. Jeg har ikke nogen videre præferencer i, hvordan de ser ud. Jeg kan dog godt lide store indre skamlæber (de føles vidunderlige på din pik eller i din mund), men små er også dejlige.

5. Jeg er virkelig ligeglad med, hvordan de ser ud. Hver eneste en er smuk på sin egen måde. Men jeg er helt ærligt lidt ked af trenden med at de alle er barberet helt glatte. Jeg er ikke interesseret i det præpubertære look. Jeg vil nu heller ikke bruge en le for at meje mig gennem en stor urskov, men en flot trimmet busk giver den efter min mening noget karakter.

6. Så længe den ikke er blå, tatoveret eller fyldt med infektioner, er jeg ligeglad.

7. Det eneste, der betyder noget, er lugten.

8. Helt ærligt, nej. Bare den er ren og fugtig

9. Engang kunne jeg ikke lide, hvis der var for store 'flapper' i begge sider, men så mødte jeg min kæreste. Hun laver knibeøvelser, og det mere end kompenserer for det.

10. Nej. Det eneste, der skræmmer mig, er at ikke se nogen.

 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close