Det synes hun om din mikropenis

Foto: All Over

Lad os få det med størrelsen afgjort med det samme. Uanset hvad hun siger til dig, så er du i besiddelse af en mikropenis, hvis den måler under 9,3 centimeter i erigeret tilstand. Det fremgår af et studie i in Pædiatrisk Endokrinologi, der er publiceret i Journal of Clinical Research.

Sådan snyder du hende til at tro den er større

 Men det betyder langt fra, at du ikke kan have et godt sexliv endsige give en kvinde en god oplevelse.

Det fremgår i hvert fald i en række af de tilfælde fra en tråd på Reddit, hvor kvinder har fortalt om deres oplevelser med mænd, som har været udstyret med ganske små dillere.

- Jeg har været i seng med en fyr med en kæmpe penis og to med meget små penisser, fortæller en kvinde.

- En af dem var ret god i sengen. Han kompenserede for sin manglende størrelse på mange andre måder.

En penispumpe gør din penis større

En anden kvinde er ligeledes enig. Jeg har været sammen med masser af fyre. Nogle af dem havde ekstremt små pikke. Jeg slog op med dem af forskellige årsager. Jeg ville helt sikker have kunnet arbejde med den lille penis, hvis jeg havde følt mig tæt forbundet med en af dem.

Og en anden kvinde skriver:  Jeg er en stærk tilhænger af, at størrelsen ikke betyder noget, og at det alt sammen handler om menneskets interesse i sex og ønske om at lære.

Det er dog langt fra alle kvinder, der tænker sådan.

Kvinde: Drop utilfredsheden med hans diller. Find dildo med den rette størrelse og form her

- Jeg mistede helt lysten, men jeg følte, det ville være ondt at stoppe, så vi fortsatte, selv om jeg ikke kunne mærke noget. Jeg så ham ikke efter det. Sagde at vores kemi bare ikke var god. Det hele var meget akavet, lyder det fra en kvinde på reddit. Og hun får sympati fra en anden.

- Jeg vil sige, hvad ingen anden kvinde er klar til. Nogle gange er sex bare det, der gør forskellen. Jeg ville give det en chance, men hvis det virkelig ikke virker, og det ikke føles godt, så er det formentlig ikke værd at bruge tid på.

Men lad os slutte af med at se fremad for de fyre, der ikke er så veludstyrede.

- Jeg var i seng med en fyr, som havde en meget lille penis, skriver en pige.

- Han lagde mig i nogle positioner, jeg aldrig havde ligget i før, og det var super. Dig og din partner skal vist bare arbejde lidt mere med vinkler, for man kan stadig have det sjovt i sengen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close