Det frække4. april 2016

Det siger jeres søvnposition om jeres sexliv

Ligger I mest i ske, eller foregår søvnen med ryggen mod hinanden?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sover.jpg
 (Foto: All Over Press)

Søvn er ikke bare søvn. For der er stor forskel på, hvordan man indtager den i sit samliv. For mens i stadig var nyforelskede og ikke kunne holde fingrene fra hinanden, sov i måske i ske hver nat, indtil den dag I endte med ryggen mod hinanden i hver jeres del af sengen.

Og søvnen er faktisk en indikator på, hvordan det står til i jeres forhold. Det mener man i hvert fald hos Littlethings.com, hvor parforholdseksperter og psykologer er gået sammen om at analysere de forskellige søvnstillinger og deres udtryk for parforholdets art og styrke.

Vi gennemgår her en række af de klassiske stillinger.

Prøv også alle de frække stillinger i sengen med sexlegetøj fra Sinful.dk

At sove på ryggen med et ben hen over partneren
Det er stillingen, hvis du har brug for en særlig følelsesmæssig eller seksuel forbindelse med din partner. Hvis I begge fletter dem ind i hinanden, er I tiltrukket af hinanden. Også i søvne.

At ligge i ske
Denne position antyder, at I har et sundt sexliv. Det er både et tegn på, at den store ske beskytter den lille ske, og så er den seksuel, fordi man ligger så tæt sammen. Par, der ligger i ske, bliver sammen, siger eksperterne.

Få et fantastisk sexliv med sexlegetøj fra Sexshop.dk

At ligge med hånden på partnerens bryst
Det er en intim stilling, der viser, at man stoler på vedkommende. Det ses typisk i begyndelsen af et forhold, eller når man netop har haft en ny romance med sin faste partner.

[node:aller-related-content]

Pladsovertageren
Den ene overtager hele sengen, mens du er mast op I et hjørne. Det er ikke et godt tegn, hvis det sker hele tiden, og måske har du lyst til at skille dig af med partneren.

Der er også et spørgsmål om dominans alt efter, hvor I lægger hovedet på puden. Hvis de ligger ens, er i ligeværdige, men hvis den enes hoved ligger længere oppe mod sengegærdet, så er det et udtryk for selvsikkerhed og i sidste ende for dominans.

Dominans i sengen kan også være en fræk leg. Find det rette udstyr her

Rygge rører hinanden
Man skulle tro, det var en meget skidt ting. Men ifølge eksperterne, er det ikke tilfældet. Det betyder i er afslappede og trygge ved hinanden. Det betyder også, at I har været sammen i noget mere end et år.

Viklet ind i hinanden forfra
Det sker typisk i begyndelsen af et forhold. Eller efter sex. Men sker det efter måske et halvt år, kan det være et tegn på, at I er for afhængige af hinanden. At I ikke kan være væk fra hinanden.

Sponsoreret indhold