Det frække9. juni 2016

Det menes der med sanselig sex

Vi mennesker er i besiddelse af fem sanser, der er rettet mod vores omgivelser. Det er lugte-, syns-, høre-, smags- og følesansen. Og vi bruger for det meste dem alle, når vi dyrker sex. Men det kan faktisk være en fordel at lade være med at bruge dem alle. Læs med her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/menstruation_-_derfor_behoever_det_ikke_udelukke_sex_0.jpg
 Foto: All Over

Når sexlivet er blevet lidt vel meget missionærstilling, onsdag og lørdag aften, frem og tilbage, om på siden og sove, og det er på tide at tilføre noget nyt og spændende, behøver det ikke være bondage og smæk i den bare eller klemmer på brystvorterne og andre følsomme steder. Det kan det sagtens være, men det kan også være mere blidt og sensuelt og stadig eksperimenterende.

Du kan jo starte med at se videoen herunder, hvor Bitten fra Sexshop.dk har et interessant og intimt forslag til, hvordan I uden at være ved jeres sansers fulde brug kan opleve eksperimenterende og intime sexlege. Bagefter kan du læse mere om, hvordan I kan blokere nogle sanser og stimulere andre på en andreledes måde.

Videotekst: Bitten fortæller om, hvordan anderledes stimulering og blokering af nogle af sanserne kan give mere intimitet.

Sanser og seksualitet

Alle fem sanser kan være med til at give os lyst til sex.

  • Synssansen – du ser en erotisk film, der ophidser dig
  • Lugtesansen – duften af hans parfume, gør dig måske lidt liderlig
  • Høresansen – hvis han stønner lidenskabeligt eller hvis du hører en bestemt sang, går det lige i trussen på dig
  • Smagssansen – chokolade … uhm … behøver vi sige mere
  • Følesansen – den behøver vi vist ikke forklare

Men når I blokerer en eller flere sanser, gør I automatisk de andre mere åbne for stimulering. Prøv f.eks. disse fire måder at stimulere, pirre og udfordre jeres sanser på.

Blokering af synssansen

Lad os starte med en af den nok mest udbredte. Blindfold. Har I ikke prøvet det før, så er det på tide. Blindfold din partner, eller lad ham blindfolde dig, og nyd ophidselsen ved ikke at vide, hvad næste træk fra hans side er.

Har I prøvet det før, så prøv i stedet at lade den blindfoldede kæle for den, der kan se. Det er ret ophidsende at mærke sin partners krop uden at kunne se den.

[node:aller-related-content]

Blokering af høresansen

I med ørepropperne og gør jeres sexlyde til en visuel oplevelse. Eller brug høretelefoner, og lyt til musik imens. Det kan gøre sexakten yderst intens.

I kan selvfølgelig også kombinere blokering af høre- og synssansen med et don’t see, don’t hear-blindfold.

Med lugt og smag

Du tænker måske ikke så tit på det, men lugte og smage kan også virke ophidsende. Smag på hinanden, og duft til hinanden – også på steder, hvor I måske ikke plejer at gøre det. Prøv f.eks. at dufte til og smage på hinandens tæer eller navlen – hygiejnen skal naturligvis være i top. Eller brug glidecremer med smag og duft. Dem finder du masser af på Sexshop.dk.

Følesansen

Der er mange måder at berøre hinanden på. Og har I først fundet en måde, I ved virker, så bliver I sikkert ved med at gøre det på den måde. Men hvorfor ikke udforske hinanden lidt mere og prøve nye metoder. Prøv f.eks. med kulde og varme – en isterning eller varm olie/voks fra et massagelys. Eller prøv ekstremt blide berøringer med f.eks. en fjer.

Det skal ikke nødvendigvis ende med samleje – måske endda helst ikke – det må gerne ende med orgasme, men formålet er egentlig at blive mere bevidste om hinandens erogene zoner, og hvordan forskellige berøringer virker på jer.

God fornøjelse!

Sponsoreret indhold