Det frække5. marts 2016

Det mener en prostitueret om din penis

Læs hvad en erfaren prostitueret ved om mandens bedste ven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sheri1.jpg
 (Foto: sherisranch.com)

Meldingen fra Sheri er klar. Hun er prostitueret på det populære ressort Sheri’s Ranch i Las Vegas-området, og hun er træt af at læse såkaldte ’facts’ om mandens udstyr fra forskere og sexologer. Hun mener nemlig, at de sande eksperter på området tilhører hendes egen gruppe.

- Prostituerede er peniseksperter. Der er ingen anden gruppe af professionelle – ikke videnskabsfolk, ikke akademiske researchere, ikke journalister – der har større erfaring med at se på og håndtere et så stort antal og en så stor variation af penisser, skriver hun på sin blog.

Hun noterer sig, at der er masser af spekulation over, hvordan den ideelle penis skal se ud. Hvor lang eller bred den skal være.

- Men de kommer i alle former, længder, tykkelser og farver. Nogle bøjer opad, andre nedad. Nogle bøjer til siden. Nogle er på størrelse med min underarm, andre som min tommelfinger. Jeg har set dem med et knæk som på en vandhane, og nogle der er formet som en champignon med et stort hoved på et smallere skaft. Mens nogle websites prøver at narre dig til, at der er sådan noget som en ideel penis, så er jeg her for at fortælle dig, at så længe den er sund, så en den ideel til sex og kan tilfredsstille en kvinde.

Selvom det ikke betyder noget for hende, betyder det måske noget for ham? På Sexshop.dk finder du masser af måder at få lidt mere ud af dit udstyr

[node:aller-related-content]

Hun fortæller ligeledes, at en stor penis ikke giver kvinden større nydelse i sig selv. Og at hun aldrig hører en veninde beskrive en mands udstyr, når hun fortæller, at hun får god sex.

Uanset størrelsen, så kan du gøre det godt ved at tilføre det rette tryk i den rette rytme og få hende til at nyde det.

Tilfredsstil din partner til fulde med sexlegetøj fra Sexshop.dk

Hun minder dog om, at mænd skal huske, at de ikke bare skal bruge deres sjover.

- Jeg har gennem mine år som sexarbejder erfaret, at det, der betyder mest, er personen og ikke penissen selv. Hvis den person er følsom over for sin partner og bruger tid på at finde ud af, hvad der tænder hende, så kan han blive en succesfuld elsker og give hende orgasmer igen og igen.

Få ekstra magi i "tryllestaven" med en penisring

Sponsoreret indhold