Det frække6. juli 2016

Det er International Kyssedag i dag

6. juli er International Kyssedag. Har du husket at kysse nogen?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_7.06475755.jpg
 Foto: All Over

6. juli 2016 er det international kyssedag. Så må der kysses.

Men det er faktisk ikke alle steder i verden, at kysseriet er lige så populært som i lille Danmark. Så vi har her samlet en række af andre måder at kysse på rundt om i verden.

Der findes mange forskellige måder at kysse på bare i Danmark. Tantekysset, halvåbent kys, tungekys, eskimokys – som vel egentlig mere er næsegnubberi – fingerkys, kindkys, håndkys og efter vi har fået smileys kan kyssesmiley vel også tælle med som en slags kys :-*

I videoen herunder kan du se Bitten fra Sexshop.dk fortælle, hvordan du kan gøre dine kys sjovere, mere sexede og hede, når du skal kysse din mand. Bagefter kan du læse mere om, hvordan de kysser i andre lande.

Danmark er et kysseland

I Danmark kysser vi meget – faktisk bruger vi gennemsnitligt tre måneder af vores liv på at kysse – ikke kun vores partner, men al slags kysseri.

International kyssedag. Det skal fejres! Så kys dine børn, din mor, din svigermor og -far, din mand, din nabo, din kollega, din sidemand i toget … eller ved nærmere eftertanke, måske skal du lade sidemanden i toget være, for hvis han skulle være fra Samburu-stammen i Barsaloi i Kenya, så kan han gå hen og blive lidt for dyrisk. For i den stamme bruges munden til at spise med, ikke til at kysse med!

Thaierne har kysserekord

Selvom man i Thailand faktisk ikke kysser så meget, så vandt Thailand konkurrencen ”Verdens længste uafbrudte kys” i 2012 – det vindende par kyssede i over 50 timer – men ikke nok med det, de slog rekorden igen i 2013, hvor de kyssede i 58 timer, 35 minutter og 58 sekunder – om det var det samme par, skal vi lade være usagt.

[node:aller-related-content]

Det er over to døgn, hvor de ikke har haft læberne fra hinanden. Har du lyst til at prøve at slå rekorden, kan du jo invitere din partner til et hot kys med en hot læbestift.

Men uden for konkurrence kysser thaierne ikke, de snuser til hinanden i stedet.

Eskimokysset

Og i Grønland bruger man altså næser. Eskimokysset, som tidligere nævnt, har vi nemlig adopteret fra Grønland. Her kalder de det for en kunik. I New Zealand bruger man også næsen. Her sætter man pande og næse sammen, mens man indånder hinandens ånde. Hongi hedder det. Det er en almindelig kendt hilsen, når de indfødte byder hinanden velkommen.

Hemmelige kys

I Papua New Guinea er det forbudt at kysse offentligt. Men når de kysser – eller hvad vi skal kalde det – så nipper de til hinandens øjebryn, trækker i hinandens hår og bider sensuelt i hinandens læber – det sidste kan vi godt være med til. Et kys i Papua New Guinea er ikke blot en hilsen, et kys er et forspil til sex.

Hos Sexshop.dk kan du finde flere produkter til at gøre kysselegene sjover og mere sexede.

Sponsoreret indhold