Det frække11. januar 2017

Derfor skal du passe ekstra godt på din partner i januar

Januar er utroskabens måned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/billede3_8_2.jpg
 Foto: All Over

Hvis du var overbevist om, at december på grund af alle julefrokosterne var parforholdets fjendemåned nummer ét, så tro om igen.

For i virkeligheden er januar utroskabens måned. Det viser sig blandt andet hos utroskabssitet IllicitEncounters.com, hvor gifte eller andre i faste forhold kan finde andre sexpartnere. Her sker der hvert år i januar en stigning på 35 procent i antallet af nye medlemmer i forhold til årets øvrige måneder.

Få op til 70 procents rabat på frækt legetøj

Men årsagen havde du måske heller ikke havde set komme. For mens julen er familiernes fest, så er det netop al denne familiehygge, der er med til at drive nogle par fra hinanden.

- Højtiden er det eneste tidspunkt på året, hvor par er tvunget til at være sammen, siger talsmand for utroskabssitet i en pressemeddelelse.

- Og hvis det er ordet – tvunget – så er det nøglen, da den tid man burger sammen I julen blot understreger de besværligheder i forholdet, som ellers har været underlagt det faktum, at par bruger rigeligt tid fra hinanden i løbet af ugen med arbejde og andre ting for lige præcis at holde det limet fast, lyder det fra Christian Grant.

Se de frække bestsellere og bestil selv sexlegetøj hos Sinful

Han understreger, at i januar er vi alle langt fattigere, lidt federe og mere tilbøjelige til at ikke kunne holde vores partner ud end noget andet tidspunkt på året.

- Vi bliver også fanget i ‘nyt år – ny mig’-mentaliteten. Vi er mere motiverede til at foretage en ændring af vores liv i begyndelsen af året end på noget andet tidspunkt. Så derfor ser man mange mennesker, der impulsivt tilslutter sig uden at tænke meget over det.

- Det er en ’nu eller aldrig’-mentalitet.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold