Det frække12. februar 2017

Derfor skal du bruge fjernstyret sexlegetøj

For en gangs skyld gør fjernbetjeningen jeres sexliv bedre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fjern.jpg
 Foto: All Over

Vi lever i et topmoderne, teknologisk samfund. Så hvem siger dit sexliv ikke også kan være det? I dag kan du få et bredt udvalg af fjernbetjent sexlegetøj, og som noget af det nyeste, kan nogle af dem kobles til din smartphone.

Det betyder, at dig og din partners sexliv kan fungere uafhængigt af tid og sted. I kan bruge det derhjemme, offentligt eller over længere distancer.

Sammen med Sinful.dk, giver vi dig her 3 frække måder, hvorpå du kan gøre dit sexliv sjovere via teknologi, netop ved at inddrage fjernstyret sexlegetøj.

3 frække måder at bruge fjernstyret sexlegetøj

1. Slå jer løs derhjemme

Fjernstyret sexlegetøj kan bruges på et utal af måder for eksempel til et frækt forspil, eller under samleje, som kan tage jeres sexliv til nye højder.

Sæt tid af til at udforske alle de frække og kreative måder, I kan bruge det fjernbetjente sexlegetøj på.

Som noget helt specielt kan I med den trådløse OhMiBod BlueMotion Klitorisvibrator skabe jeres eget vibrationsmønster i den tilhørende APP. På den måde, kan I udforske præcist hvilket mønster, der giver de bedste orgasmer, samt gemme det til senere.

I kan vælge imellem fem mønstre: Rythm-programmet, Touch-programmet, Tap-programmet, Voice-programmet og Wave-programmet.

Wave-programmet i APPen styrer for eksempel intensiteten af vibrationerne ved at du vipper din smartphone i bølger. Når du vipper din smartphone bagover, intensiveres vibrationerne nemlig, som var det en speeder i en bil.

Læs mere om de forskellige programmer her, ved at gå ind under produktbeskrivelsen.

2. Langdistance parleg

Hvis du lever i et langdistance forhold, vil fjernstyret sexlegetøj kunne revolutionere dit sexliv.

Der er en milliard småting, du kan savne ved din partner, men en af de mest prominente er den fysiske intimitet og sex.

Fjernstyret sexlegetøj giver dig mulighed for at holde spændingen og romantikken i live, selv hvis din kæreste er på den anden side af kloden, og du ligger hjemme i sengen.

We-Vibe Sync Par Vibrator er et ideelt sexlegetøj både til brug sammen, hvor I kan bruge den medfølgende fjernbetjening, eller fra hinanden, hvor den kan styres via en APP.

Desuden tilpasser We-Vibe Sync sig efter den enkelte kvindekrop, så den både rammer G-punkt og klitoris på den helt rigtige måde.

[node:aller-related-content]

3. På date

Næste gang I skal på date, så prøv at medbringe Lelo Lyla 2 - Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg.

I kan sidde på restaurant, i biografen eller hjemme hos svigerforældrene – vibratorægget er super diskret, lydløst og kan bruges overalt.

Ægget placeres oppe i kvinden, hvorved hun vil opleve nydelse fra de intense vibrationer i ægget. Her kan du som mand nyde noget helt andet. Nemlig at have kontrol over både fjernbetjening og æg. Du kan desuden mærke i din hånd, hvordan vibrationerne føles hos hende.

Den måde du holder fjernbetjeningen på, styrer intensiteten af vibrationer. I vandret stilling er de blide og sensitive, mens vibrationerne bliver kraftigere i lodret position.

Er du bange for prisen på det fjernstyrede sexlegetøj?

Det er sandt, at noget fjernstyret sexlegetøj kan ligge i den pebrede ende, når det kommer til prisen. Men sådan er det med teknologi og gadgets – du betaler for ekstra underholdning, kvalitet og features.

Hvis du alligevel gerne vil have et hurtigt overblik over priserne på det teknologiske sexlegetøj, kan du besøge dildo-priser.dk. Her kan du selv vælge, hvilken kategori, som du vil have overblikket i.

Her kan du for eksempel se priserne på vibratoræg hos Dildo-priser.dk.

Sponsoreret indhold