Det frække2. oktober 2015

INSTAGRAM AFSLØRER: - Derfor bandlyser vi brystvorter

Nogle gange må vi se dem, andre gange må vi ikke. De kære brystvorter censureres ofte på det sociale medie Instagram, og nu forklarer de, hvorfor man ikke må se dem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boob2_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

Ved en konference i London forklarede chefen for Instagram, Kevin Systrom, hvorfor de ser sig nødsaget til at sløre brystvorter.

Og ifølge mic.com så smider de skylden på ingen ringere end Apple.

Som de fleste ved, så har Apple meget strenge regler om upassende indhold, hvilket en overgang blandt andet ramte Ekstra Bladet i deres App Store på grund af deres side 9-pige i avisen.

Det er lidt den samme faktor, der gør sig gældende i det her tilfælde. For Systrom forklarer, at hvis Instagram skal gøre sig forhåbninger om at blive i Apples App Store i sin nuværende form, så må de droppe at vise upassende indhold såsom nøgne bryster.

P.t. har Instagram en aldersgrænse på 12 år, hvis man vil hente den i App Store. Hvis Instagram gerne vil tillade ting som brystvorter, så skal de have en aldersgrænse på minimum 17 år i App Store.

Som hjemmesiden mic.com skriver, kan det virke mystisk, at Instagram smider skylden på Apple. Twitter har for eksempel på aldersgrænse på fire år, men der er rigeligt med nøgenhed at finde der. Og Twitter er ikke blevet slettet fra Apples App Store (endnu).

https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold