Det frække2. juli 2020

Denne piercing kan forbedre dit sexliv

Se hvilken type piercing, der kan gør dit sexliv endnu bedre.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/piercing.jpg
 Foto: MEGA

Hvis du er gammel nok til at huske en særdeles omtalt episode under Super Bowl i 2004, så ved du præcis, hvad vi taler om. Og det er ikke amerikansk fodbold.

Det var derimod det år, hvor popstjernen Janet Jackson optrådte sammen med Justin Timberlake i pausen i Super Bowl-braget mellem Caroline Panthers og New England Patriots, som er et af de mest tv-transmitterede og højst profilerede pauseshows i verden.

Det gik dog hverken værre eller bedre end, at Justin i det ellers stærkt indstuderede show kom til at rive Janets bh op og således ikke blot blottede hendes ene bryst, men også en piercing i brystvorten.

Det sendte chobølger igennem store dele af det puritanske USA, men spørgsmålet var, om Janet havde fat i den lange ende.

For spørger du kvinder som Rihanna, Bella Thorne og Chloe Ferry, så er brystvortepiercinger ikke noget, der hørte 90’erne og årene efter til.

De er nemlig på vej tilbage, og det handler ikke blot om udseendet.

Således skriver Cosmopolitan, at den stimulering af brystvorterne, som finder sted – også under en piercing – kan være medvirkende til øget nydelse og i særlige tilfælde udløse orgasme.

Ifølge eksperter handler det om, at stimulatione af disse følsomme områder aktiverer det område i hjernen, der kaldes det genitale sensoriske korteks.

Det er med andre ord den samme del, der aktiveres, når man stimulerer skeden, klitoris eller livmoderhalsen.

Så når man ikke har piercet brystvorterne, har man ifølge avisen Daily Star kun tilgængelige nerveender uden på kroppen, mens man derimod kan komme helt ind og stimulere nerverne inde i brystet ved hjælp af piercingen.

Det er naturligvis aldeles individuelt, om brystvortepiercinger giver bedre sexoplevelser for den enkelte, men der er i al fald videnskab bag tanken om, at det øger den sensoriske oplevelse for nogle.

Sponsoreret indhold