Det frække15. juni 2016

Den nye trend blæser på din klit

Den nye trend inden for klitorisvibratorer er slet ikke en vibrator. Næ, det nyeste nye inden for denne genre puster, suger og blæser på din klitoris i stedet for at vibrere.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_3.jpg
 Foto: All Over

Har din kæreste nogensinde kælet for dig ved at puste på dine erogene zoner og måske suge lidt også – på ører, nakke, bryster, mave og … det er skønt, ikke?

Så prøv at forestille dig, hvordan det må være at få intensiveret denne følelse hundredvis af gange og i forskellig styrke.

Se i videoen herunder Bitten fra Sexshop.dk introducere det nyeste, hotteste og revolutionerende inden for klitorisstimulation.

Undertekst: Bitten introducerer dig for det nye sort inden for sexlegetøj til din klitoris.

Den store stygge ulv

”Det er den store, stygge, sure sultne, dumme, grimme ulv der puster, puster, puster, puster” synger Shu-bi-dua i sangen, De tre små grise. Det gør de hersens klitorisstimulatorer også, og det er en af fordelene ved dem. For helt ærligt, selvom din kæreste har nok så gode lunger, så kan han nok ikke puste og suge dig til en orgasme.

Men så kan han få hjælp af en skørtejæger, som er navnet – direkte oversat – på én af de klitorisstimulatorer, Womanizer Pro W500, som er på markedet netop nu.

Teknologi uden kontakt

Det nye ved disse klitorisstimulatorer er, at der ikke er nogen kontakt mellem stimulatoren og din krop. De fungerer ganske enkelt ved hjælp af vakuum og pulserende trykbølger. Og der er ikke sparet på de gode egenskaber, for selvfølgelig kan de gøre, det de gør, med forskellige intensiteter og rytmer – man skal jo ikke stå tilbage for de ”almindelige” klitorisvibratorer.

[node:aller-related-content]

Den grimme ælling

De ser måske lidt anderledes ud end de sædvanlige klitorisvibratorer, sådan lidt hen ad et wellness-produkt – f.eks. til peeling – eller et øretermometer, netop fordi de er udstyret med en lille ”sugekop”. Men det beviser blot, at det ikke er det ydre, der tæller. Og det gør faktisk også, at man ikke tænker over, at det er et stykke sexlegetøj, hvis man ikke lige ved det.

Lige bortset fra den mærkelige facon, så har producenterne da også gjort, hvad de kunne for at pakke den pænt og feminint ind.

Næsten lydløse

En anden fordel ved disse nymodens apparater er, at de praktisk taget er næsten lydløse. Det kan vi kvinder lide. Ingen irriterende, brummende motor, der forstyrrer vores ophidselse eller vækker naboen … før vi skriger.

Så hvad siger du? Er du parat til at hoppe med på (luft)bølgen? Det kan du komme ved at slå vejen forbi Sexshop.dk.

Sponsoreret indhold