De syv dårligste steder at have sex

Foto: All Over

Går du og drømmer om eksotisk sex alle andre steder end i ægtesengen, mens tv'et kører i baggrunden og du tænker over, at vasketøjet skal hænges op? Så bare drop det.

For sandheden er, at mange ting fungerer langt bedre i fantasien end i virkeligheden. Især når det gælder sex.

Se her hvorfor, du ikke skal have sex  ...

På stranden: Sand og ædlere dele er bare en dårlig kombination, med mindre du alligevel havde tænkt dig at få en smertefuld underlivspeeling og en muslingeskal, der borer sig op i knæet. Til gengæld kan du altid lade som om, der blot er tale om en livredningsmanøvre, hvis I bliver opdaget.

Køb prisvindende dildo her

I flyet: Med mindre du har en privatjet, så glem alt om at melde dig ind i The Mile High Club. Intet sted i den vestlige verden er så ubekvemt som et flytoilet. Så med mindre du tænder på klaustrofobiske rum, dårlig lugt og en vred stewardesse, der banker på døren, så drop det.

I køkkenet: Det er atid frækt på film. Men i virkeligheden får du brødkrummer på bagdelen, mens du vælter skarpe knive ned fra hylden og ender med at få peberbøssen op et sted, hvor ingen peberbøsse nogensinde burde ende. Det bliver en uværdig situation for alle parter.

I skoven: Hvis det giver dig et kick at blive bidt af skovmyrer, stukket af hvepse og brændt af brændenælder, mens I forgæves holder øje med nysgerrige kondiløber og mountainbikere, så tag da endelig ud i Guds fri natur.

Sådan får du et g-punktsorgasme

I bilen: 90 procent af alle amerikanske teenagere mister deres mødom i en bil. I hvert fald, hvis man skal tro på nogle tusinde Hollywood-film. For det første er amerikanernes biler (og indbyggere) dog tre gange så store, som i Europa, og dernæst er moderne biler i så høj grad udstyret med så mange seler, kurvede sæder og armlæn, at det kræver et par års træning i yogacenteret at gennemføre et rimeligt dyt i dytten. 

I saunaen: Mange frække film er startet i en sauna, hvor nøgne mennesker sidder på et håndklæde og lader sig opildne af lider. I praksis er det bare frygteligt at klæbe sine kroppe sammen i 80 graders varme uden mulighed for at trække vejret, mens huden skaller af.

I dit soveværelse: Du risikerer jo, at din kæreste kommer hjem. Uha!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close