Det frække12. oktober 2018

Efterårsferie: De 10 bedste romantiske film på Netflix

Her er 10 dejlige og romantiske film, du kan nyde på Netflix i efterårsferien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amelie_preview_0.jpg

Af Marie Krakau, Femina.

1. Da Harry mødte Sally

Skru op for romantikken med klassikeren over dem alle, der handler om det umage vennepar, Harry og Sally, hvis følelser kommer i klemme, da de hver især får andre kærester.

Denne giver dig de vildeste ÆGTE orgasmer ;-) (sponsoreret link)

2. Amélie

En sød fransk film fyldt til bristepunktet med glad magi, der vil give dig hjerter i øjnene og kriller i maven.

3. My Big Fat Greek Wedding

En pige alle (hende selv og hendes familie inklusiv) aldrig troede skulle finde kærligheden, møder drømmemanden og planlægger sit livs bryllup – det er bare ikke helt nemt, når ens familie gerne vil blande sig lige lovligt meget.

Er du til græsk - så prøv denne nødvendighed fra Fifty Shades-kollektionen (sponsoreret link)

4. Samme dag næste år

Hvert år mødes de én enkelt gang, og hver gang de skilles sukker vi alle i kor over hvorfor de ikke bare finder sammen for alvor.

5. Dear John

En amerikansk soldat - i skikkelse af ingen ringere end lækre Channing Tatum - og en ung studerende holder kærligheden i live, ved at skrive kærlighedsbreve til hinanden, mens han er i hæren. Men kan lang-distance forholdet holde? Tårerne flyder - det er det eneste vi kan love.

Kan du heller ikke få nok af Channing Tatum? Se det sjove kilp hvor han danser som Beyonce her!

6. Like Water for Chocolate

Baseret på bestseller bogen med samme navn er dette historien om to mexicanske elskende i en verden fyldt med en masse sensuelle madoplevelser og magisk realisme. Skal aftenen på sofaen krydres med endnu mere chokolade, så start Chocolat med Johnny Depp bagefter!

7. Adèles liv

Anmelder-favoritten fra 2014 om unge Adèle, der er optaget af drenge, men som pludselig falder for den ældre pige med blåt hår, er en fransk kærligheds-perle.

En minivibrator kan være et dejlig supplement, hvis I er to piger (sponsoreret link)

8. Mød Patel familie

En helt ny dokumentar fra Netflix om en indisk mand der leder efter kærligheden, og gør op med familiens tradition om arrangerede ægteskaber. Du vil både græde og le.

Læs også: Pift parholdet op på Valentinsdag

9. The Proposal

I ægte romantisk komedie-stil handler The Proposal om et umage par, der på forunderlig vis alligevel godt kunne lide hinanden lidt mere, end de gav udtryk for. Og så gør det jo heller ikke noget, at det er lækre Ryan Reynolds og smukke Sandra Bullock, der spiller parret (og som i virkeligheden blev kærester under optagelserne!). Det siger lidt om, HVOR romantisk den egentlig er.

10. The Young Victoria

Historien om den unge dronning Victoria og hendes stormende forelskelse i sin fremtidige mand Albert, giver dig anledning til at lade tårerne trille når Emily Blunt længes efter sin bortrejste kærlighed.

Her finder du det frækkeste kyskhedslegetøj (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold