Danske Nikita til jobsamtale: - Hvis jeg skal være her, vil jeg have lov til at sutte pik i arbejdstiden

Nikita er vild med at arbejde i den nye voksenlegeplads Club Diablo.

Nikita er vild med at arbejde i den nye voksenlegeplads Club Diablo.

PRIVATFOTO

Det er ikke hver dag, der åbner en ny swingerklub i Danmark. Og det er sandelig heller ikke hver dag, man hører denne replik til en jobsamtale:

- Hvis jeg skal arbejde her, vil jeg have lov til at sutte pik i arbejdstiden!

Spar 60 procent dit nye sexlegetøj

Ordene var Nikitas, da hun søgte jobbet som værtinde og bestyrer i den nye Club El Diablo på Holbækegnen.

På den anden side bordet sad ejeren Ulf.

35-årige Nikita fik selvfølgelig ulønnede job i den 480 kvm store klub, som hun nu bestyrer sammen kollegaen Jacob. El Diablo er lavet af swingere, for swingere og drevet af frivillige swingere.

Nikita bestyrer Club Diablo sammen med Jakob.

Nikita bestyrer Club El Diablo sammen med Jacob.

Oralsex

Det er ikke kun hendes begejstring for oralsex, der kvalificerer hende til stillingen: Hun har swinget i ti år og arbejdet i en anden klub i tre år samt to år i en tredje.

Det var der, hun mødte sin nuværende mand, som hun har to børn med.

- Jamen, igennem et helt år dukkede han op på mine vagter og forsøgte at score mig, fortæller Nikita, der dog havde haft sex med ham i klubben mange gange før.

Husk kondomerne når du skal på date eller i klub

- Men det var jo kun sex, og jeg var ikke interesseret i noget med følelser, griner Nikita, der i den tid virkelig gik til stålet med gangbangs og bukkake.

Bukkake er en gruppesexdisciplin, hvor kvinden er modtager af mange mænds afleveringer.

Mæt af gangbangs

I de år kom hun i klubben flere gange om ugen.

- Nu er jeg ikke så meget til de store setups med gangbangs. Dem er jeg blevet mæt af. Jeg kan bedre lide, når det lidt spontant opstår, hvor jeg jeg pludselig har en pik i munden, en i hver hånd og er omringet af en række liderlige mænd, siger Nikita, der med årene også er blevet meget glad for sex med andre kvinder.

I modsætning til en del andre swingerklubber må personalet på Club Diablo gerne deltage i løjerne, hvis de dog stadig husker at passe deres tjans. 

Smukt

- Og så kan det da godt være, at jeg sutter pik i arbejdstiden, hvis jeg får lyst. Jeg elsker det nemlig. Jeg synes, det er smukt og sensuelt med en knælende kvinde, der har en pik i munden. Og jeg har fået at vide, at jeg er rigtig god til det.

Øvelse gør som bekendt mester.

Nikitas mand er også swinger, og ingen af dem bliver jaloux, men der er dog nogle få regler:

- Jeg kysser ikke intimt med andre mænd. Det er kun noget, jeg gør med min mand. Der i øvrigt også bliver tændt, når der er mange mænd, der vil have mig.

- For mig er sex i swingerklubber meget pornoagtigt og uden følelser. Det handler om grænseoverskridende fantasier, der giver mentalorgasmer. De rigtige får jeg mest med min mand.

Club El Diablo

Ejeren er Ulf, som også selv har været swinger i små 20 år. Til sn.dk udtaler han:

- Jeg har selv været med til at tegne det hele. Jeg har besøgt en del swingerklubber, så jeg vidste, hvad der fungerede, hvad der ikke fungerede, og hvad der manglede. Derfor er klubben blevet indrettet og lavet, som den er.

El Diablo har flere rum med forskellige formål; til gruppesex, lokaler til BDSM samt et par-rum, en biograf og et bloryhole-rum. Derudover er der blandt andet også badefaciliteter, en wellness afdeling med 8-mands-spa, sauna og udendørs-spa samt en bar, hvor der sælges drinks, sodavand - og boller i karry.

Har du ikke mod på swingerklub, så prøv denne blowjob-simulator

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close