Det frække7. februar 2017

Danske kvinder hurtigst til sex på første date

Danske kvinder ligger ikke under for konservative værdier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/forspil_4.jpg
 Foto: All Over

Den gamle regel om tre dates før sex findes stadig. Men stadig færre overholder den i disse Tinder-tider, hvor vejen fra møde til miks af kropsvæsker er kortere end nogensinde.

Faktisk har rigtig mange sex på første date. Og ingen mere end de danske kvinder, der altså ligger på toppen i en undersøgelse foretaget i ti lande af utroskabssitet Victoria Milan. De danske kvinder skulle således på godt gennemsnitligt halvanden date, før de gav efter for lysterne, svenskerne på to dates, mens tjekkerne var oppe på 3,18 dates.

Du kan med god samvittighed tage denne vibrator i brug allerede første dag ;-)

I alt blev 5.650 kvinder fra forskellige lande i Europa spurgt, hvor mange dates de skulle på, før de har sex med en ny elsker. De blev også spurgt om, hvor de gjorde det og hvorfor.

Hele 62 procent sagde, at de under selve daten havde besluttet, at de ville have sex.

De fleste møder (57%) foregik på et hotel, mens 23 procent tog hjem ti lelskeren. Kun tre procent lånte en vens hus til morskaben.

Her er der lækkert lingeri til første date

Hvis man ellers som mand kan lære noget taktisk af disse kvinder, så var det at være eksra opmærksom på hende under første date. Til gengæld var det en sikker vej mod en tur alene hjem at drikke sig fuld.

- Vores utro medlemmer fra Danmark elsker at have erotiske eventyr, og bruger ikke unødigt tid på at forføre deres elskere. Det er almindeligt for de her førstegangs-dates, at mødet ender med en tur på lagnerne – og denne undersøgelse afslører præcis hvor og hvordan det ender med at ske”, siger Victoria Milans stifter og CEO, Sigurd Vedal i en pressemeddelelse.

[node:aller-related-content]

Så mange dates før sex

DANMARK 1.58

FINLAND 1.68

FRANKRIG 1.72

NORGE 1.77

SVERIGE 1.99

SPANIEN 2.07

HOLLAND 2.24

BELGIEN 2.69

POLEN 2.93

TJEKKIET 3.18

Sponsoreret indhold