Det frække16. november 2017

Køb den til kæresten: Danmarks frækkeste julekalender

Har du fået Danmarks frækkeste julekalender i hus?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful1311.jpg

Winter is coming, og det betyder, at vi nærmer os den tid på året, hvor vi har allermest sex.

Selv om du måske ikke går og føler dig sexet iført syv lag tøj, og en næse, der løber i kulden, så er det her i de kolde måneder, at vi får særlig lyst til at være lidt ekstra frække med vores partner.

Derfor kan det kan være en fremragende idé at dyrke mere lagengymnastik med din partner, da det er med til at bekæmpe for eksempel depression, der hører årstiden til.

Sammen med Sinful.dk kigger vi nærmere på tre gode grunde til at have mere sex om vinteren, og hvordan du kan pifte sexlivet op med Danmarks frækkeste julekalender.

Derfor har du mere sex i de kolde måneder

1. Mænd får mere lyst til sex, når det er koldt udenfor

Det kan lyde paradoksalt, at mænd skulle have mere lyst til sex, når vi alle sammen går rundt med store vinterjakker, halstørklæder og huer.

Men et studie publiceret i Psychology Today viser, at mænd finder kvinder mere attraktive, jo koldere det er udenfor.

Om sommeren går de fleste af os klædt i ganske lidt, men jo mindre hud vi viser, jo mere åbner det op for fantasier om, hvad vi gemmer nedenunder – og det gør mændene helt vilde i varmen.

2. Efterår og vinter gør singler mere friske og vilde i varmen

Du behøves ikke have en kæreste for at nyde godt af al den sex, som det kolde vejr dikterer, at vi skal have.

Vinteren byder nemlig på et hav af sociale arrangementer som julefrokoster, firmafester og fredagsbarer, hvor der er rig mulighed for at møde en potentiel partner at varme sig med.

Nytårsskiftet inspirerer også mange til at genoverveje, hvad de kan gøre, for at få et endnu bedre sexliv.

3. Din følelsesmæssige tilknytning til din partner er bedre om vinteren

Dr. Charley Ferrer, der er sexolog og forfatter, mener, at de kolde måneder, hvor vi pynter op til jul og hygger ekstra meget, får os til at være mere følsomme og giver os mere lyst til at være tætte med dem, vi finder attraktive.

Vi putter og nusser mere om vinteren – ikke kun for at modstå den bidende kulde udenfor, men også for at nedbryde distancen, nogle par føler til hinanden, forklarer Dr. Charley Ferrer.

Hvis du føler dig og kæresten er gledet lidt fra hinanden, kan det altså være en god idé at hoppe under lagnerne og holde en heftig putte-seance. For jo stærkere knyttet I føler jer til hinanden, jo mere intens sex vil I også have.

Pift de kolde aftener op med Danmarks frækkeste julekalender

En anden måde I kan forstærke jeres følelsesmæssige bånd er ved at anskaffe jer den frækkeste julekalender fra Sinful.dk til at spice jeres forhold op her til december.

I kan gå og glæde jer til en ny overraskelse hver dag, for julekalenderen indeholde 24 frække julegaver. Derudover, er der en brochure med, som har små tips og tricks til, hvordan I anvender de forskellige gaver.

Så hvis I vil have ny inspiration til jeres sexliv og samtidig en hed, erotisk jul med kæresten, er den et must have på ønskelisten.

Til info blev julekalenderen udsolgt hurtigt sidste år, så I skal være hurtige, hvis den skal hjem i privaten inden den 1. december.

Sponsoreret indhold