Cira Siemone Muhlig: Miss Bikini

Cira drømmer om at blive skuespiller

Cira drømmer om at blive skuespiller

Foto: Kennet Bertelsen

Hun er ret godt skruet sammen fra naturens hånd, men netop nu knokler 20-årige Cira Siemone Muhlig ekstra hårdt for kun at fylde bikinien ud de helt rigtige steder.

Den 175 centimeter høje model er nemlig udset til at repræsentere Danmark ved Miss Bikini International 2009, der afvikles i Kina til august.

Drillet i skolen
Allerede sidste år fortalte Cira i SE og HØR om sin skolegang, der var et helvede på grund af drillerier. Cira blev kaldt grim ...
Siden må man nok sige, at den flotte pige har taget revanche.

Sidste år deltog hun i Miss Model of The World, og i år gælder det altså endnu en Miss-konkurrence.
Cira har i det hele taget fået skub i karrieren, hvor hun først og fremmest deltager i shows i Århus og København. Hun har også fået kontakt med en agent i London, som skal hjælpe hende med flere jobs.

Drømmer om at blive skuespiller
Faktisk går Cira med en lille skuespiller bag det sprøde maveskind og regner med på et tidspunkt at søge ind på en teaterskole.

Privat har hun også travlt og planlægger at rejse ud og se verden sammen med sin forlovede Thomas. Og så glæder hun sig over, at hendes lillesøster har købt hest. Cira har tidligere dyrket konkurrenceridning og nyder at have hest i familien igen.

Lige nu gælder det dog titlen som Miss Bikini, og Cira kan faktisk springe direkte i finalen, hvis hun allerede før får stemmer nok på konkurrencens hjemmeside.

Tjek mere på www.missbikini-erm.com

undefined Galleri Mirell Victoria undefined

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close